Bez struje u petak u Stupnici, Dubravi i ulici Učitelja Josifa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u petak 17.11. 2023. godine u periodu od 09 do 16 časova bez električne energije biti korisnici u Stupnici i vikend naselju Dubrava.

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na sistematskoj zameni brojila. Zbog toga će u petak 17.11. 2023. godine u periodu od 08.30 do 12.30 časova bez električne energije biti korisnici u zgradi u ulici Učitelj Josifa broj 57 u Leskovcu.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova organizovan je bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje. Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom, navedeno je u saopštenju.(kraj) ED/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare