Bez struje u četvrtak u Stupnici,Dobrom Polju, Krstićevu, Vusu, Kozilu i Bistrici

LESKOVAC

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u četvrtak, 28.12.2023. u periodu:

od 09:00 do 15:00 časova bez električne energije biti korisnici u Stupnici;
od 09:00 do 16:00 časova bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama: Dobrom Polju, Krstićevu, Vusu, Kozilu i Bistrici.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni, saopšteno je danas. (kraj) ED/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare