BEZ INTERNETA KORISNICI SBB-A

LESKOVAC

 

Mnogi korisnici SBB-a danas tokom prepodneva nisu imali internet. Kako nam je rečeno u predstavništvu SBB-a, radilo se o kvaru, pa je internet ponovo „stigao“ oko 11 sati.

 

Prama našim informacijama, intereneta nije bilo ipak samo u pojednim delovima grada, a ne u celom gradu, kako su nam rekli u SBB-u.

Budući da se savremeni način komunikacije i poslovanja ne može zamisliti bez internet mreže, sve ovo je izazvalo  probleme u radu u firmama, dok su građani s pravom negodovali jer usluge internet provajdera nisu bezbnačajna stavka u budžetu.

U predstavništvu SBB-a nismo mogli da dobijemo informaciju koliko korsinika ovaj provajder ima na teritorijiu grada. Ni o tome da u ranim jutranjim satima, između 5 i 6, kao i tokom noći, vrlo često nema interneta, na šta su nam mnogi korisnici ukazali, u SBB-u kažu da nemaju informacije i da nije bilo takvih dojava korisnika.

Napomenimo i to da u isto vremene, kada su korisnici SBB-a bili bez interneta, svi ostali internet provajderi, PTT i „Beotelnet“, nisu imali takvih problema.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare