Besplatno učlanjenje na šest meseci u biblioteci “Branko Radičević” u Lebanu

LEBANE

Biblioteka “Branko Radičević” u Lebanu će omogućiti ljubiteljima knjiga 9. decembra besplatno učlanjenje na šest meseci, a povod za to je manifestacija “Noć knjige”.

Biblioteka raspolaže fondom od blizu 37.000 publikacija i ima oko 1.000 članova. Poseduje Odeljenje za odrasle, kao i Dečje odeljenje. U Biblioteci postoji Zavičajni fond, fond serijskih publikacija i referensna zbirka.

Dvadeset sedmoj Noći knjige, koja će trajati tri dana od 9. do 11. decembra, osim biblioteke iz Lebana, priključile su se i brojne druge biblioteke širom Srbije, koje će u manifestaciji učestvovati prvog i drugog dana. Čitaoci će moći da uživaju u posebnim pogodnostima, u popustima ili specijalno kreiranim programima za taj dan. Neke biblioteke će davati popust na članarinu, dok će pojedine, poput biblioteke u Lebanu, učlanjenje vršiti potpuno besplatno.

Noć knjige će biti održana u 33 grada u Srbiji i regionu, na ukupno 59 lokacija, a takođe i onlajn. Na sajtovima laguna.rs i delfi.rs i u knjižarama zainteresovane očekuje više od 50.000 naslova, hitova domaće i svetske književnosti, gift program, kao i odličan izbor naslova na engleskom jeziku.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare