Besplatni seminar samoodbrane za žene

LESKOVAC

Ninđucu klub Buđinkan Leskovac tradicionalno organizuje sedmi po redu besplatni seminar „Samoodbrana za žene”. Zahvaljujući upravi MMA Gym-a seminar će se održati u sali specijalizovanoj za treninge borilačkih veština 03. decembra 2017. godine. Seminar počinje u 12:00, a završava se u 15:20 časova. Seminar će biti podeljen u tri celine, od kojih će svaka zauzimati vremenski interval od po jednog sata (12:00-13:00h, 13:10-14:10h i od 14:20-15:20h).

Prostorije MMA Gym-a gde će se održati seminar nalaze se u ulici Kralja Petra I, broj 13 (preko puta restorana Gurman).

Cilj seminara je formiranje svesti o samoodbrani i o očuvanju sopstvenog života u situacijama koje ugrožavaju zdravlje i život pojedinca. Tematske celine koje će biti obuhvaćene su psihologija napadača, anatomija i vitalne tačke, izvođenje udaraca, efikasne tehnike samoodbrane, situacioni trening, improvizovana oružja, taktička samoodbrana, kombinovane tehnike, odbrana na zemlji i sačuvati život.

Glavni instruktor na seminaru je Vladimir Stevanović (sertifikovani Ninđucu instruktor, nosilac crnog pojasa VII dan, predsednik Udruženja građana Ninjutsu klub Bujinkan Leskovac, prvak države u Kudo-u (japanski MMA), višegodišnje iskustvo u raznim borilačkim veštinama, sistemima samoodbrane, poslovima obezbeđenja lica i objekata). Na seminaru će govoriti i službeno lice, pomoćnik komandira policijske stanice Sever u Leskovcu, Miloš Đikić, član Ninđucu kluba Buđinkan Leskovac. Od opreme poneti udobnu odeću, čiste patike (obavezno je da budu čiste), torbu ili torbicu, hemijsku olovku, i knjigu (radiće se tehnike sa navedenim rekvizitima).

Pozivamo sve zainteresovane pripadnice ženskog pola da prisustvuju seminaru, a ukoliko su već prisustvovale, da dođu i obnove svoje znanje. Dođite da povećamo sopstvenu bezbednost!

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare