Besplatne edukativne radionice za lakše zapošljavanje mladih iz Leskovca

LESKOVAC

Mladi iz Leskovca su u prilici da od 15. do 17. maja učestvuju na trodnevnim besplatnim edukativnim radionicama, u okviru kojih će moći da steknu nove lične i profesionalne veštine značajne za buduće zaposlenje.

Radionice će održati sertifikovani predavači u prostoru Omladinski klub, na adresi Svetozara Markovića 23 od 9 do 17 časova, u okviru nacionalnog programa Coca-Cola podrška mladima, koji kompanija Coca-Cola HBC Srbija sprovodi već treću godinu zaredom, u saradnji sa  Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje i NALED-om. Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za učešće u programu na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com. Sve što je potrebno za učešće je da kandidati popune jednostavan formular, dok se na internet stranici mogu upoznati sa svim detaljima programa.

U prethodne dve godine je preko 1.800 mladih u okviru programa Coca-Cola podrška mladima dobilo nova profesionalna i lična znanja koja su ključna za lakše zaposlenje, a više od njih 250 je nakon obuka pronašlo posao. Uz trodnevne radionice, preko 2.000 mladih je program prošao kroz digitalnu platformu, koja, putem on-line predavanja, radionice i brojnu literaturu, mladima omogućava dodatnu edukaciju“, navela je Jovana Paljić, lider ovog projekta u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija. 

Ovaj nacionalni program namenjen je nezaposlenim mladim ljudima koji imaju između 18 i 30 godina i minimalno srednju stručnu spremu, a koji ne učestvuju u drugim zvaničnim programima obuke. Polaznici uče o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i tome kako da lakše dođu do željenog posla. 

Nakon Leskovca, radionice se tokom maja i juna održavaju i u Sremskoj Mitrovici, Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Zrenjaninu, Pančevu, Smederevu, Aranđelovcu, Kruševcu, Somboru, Požarevcu, Jagodini i Čačku.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare