Beogradska bus-promocija Roštiljijade

BEOGRAD-LESKOVAC

Predstojeća „Roštiljijada“ reklamiraće se i preko brendiranog autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd. Naime, na inicijativu gradonačelnika Gorana Cvetanovića Turistička organizacija grada Leskovca brendirala je autobus koji 18 sati dnevno saobraća na liniji broj 31 u Beogradu. Linija ima ukupno 15 stanica koje obuhvataju i Dušanovac i Voždovac, polazna stanica je Studentski trg, a poslednja na Konjarniku. Reč je o zglobnom autobusu koji će ovako brendiran da saobraća ulicama Beograda od 7. juna do 31. avgusta 2022. godine.

U ovom periodu će 24 časa dnevno ići reklama grada Leskovca i najava “Roštiljijade 2022” na LED ekranima unutar vozila GSP-a na sledećim trolejbuskim linijama (19 – Trg Slavija-Konjarnik; 21-Trg Slavija-Učiteljsko naselje; 22 -Trg Slavija – Kruševačka; 28- Studentski trg-Zvezdara; 29 – Studentski trg – Medaković 3; 40 – Zvezdara-Banjica 2; 41- Studentski trg-Banjica 2).

Nije objavljeno koliko to košta građane Leskovca.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Baki
Baki
1 godina pre

Ima se, može se. Narod plaća!
Sramota!

beogradski student
beogradski student
1 godina pre

Ko je uradio analizu trzista tj.zasto bas ove linije. Kao beogradski student znam da ljudi po metroploma bivstvuju po kvartovima, retko ko ode na Slaviju bez preke potrebe ako zivi na Novom Beogradu, bilo kolima, bilo autobusom. Pomodari sa Zvezdare, Slavije, sigurno nisu zainteresovani za rostiljanje. Sa Medakovica i Konjarnika , mozda. Kako to adhoc donosite odluke, a da nemate uvid u vecinsko stanovnistvo koje naseljava odredjene krajeve Beograda. Gde zive Kosovari, gde Bosanci, gde Crnogorci a gde starosedeoci. Sve mi ovo lici na reklamu leskovacke vlasti, da se prica po Beogradu, da sef vidi kako su aktivni, a sto to placaju gradjani nema veze.Zar nije apsurdno da decenijama nemamo finansijski izvestaj o efektima rostiljijade, niti hotelske kapacitete, a placamo pozivanje novih turista da zapisavaju centar. To samo lud covek radi, nedomacin i onaj bezobrazan sto tudjim narodnim parama placa svoj hirove. Molim odgovor na PITANJE KOLIKO OVO KOSTA SVE NAS sto nas zjbvju.

Pa'i štatika'em
Pa'i štatika'em
1 godina pre

Znate kako to ide? Vesić iz urođene gluposti, sasvim bespotrebno izvređa vozače GSP-a Bg da su neradnici, onda oni počnu štrajk glađu, pa se sete da ne treba da to rade zbog jedne budaletine. Vlast se malo uznemiri, jer ne vole talasanja, pa za vrlo kratko vreme stigne naredjenje od AV-a spahijama po unutrasnjosti da dreše kesu smesta, kako znaju i umeju, i pomognu GSP Beograd. Debeli ne samo da nas pljačka, nego bi nas izvodio pred streljačke strojeve, samo da mu Vožd naredi, a sve da bi sačuvao g..icu.