Basket turnir 3×3

LESKOVAC

U okviru projekta „Igram za pobedu“ već tradicionalno grad Leskovac, Gradska uprava, Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj, Košarkaški savez Srbije, Kancelarija za mlade grada Leskovca i omladina grada organizuju basket turnir. Cilj je podsticanje zdravog stila života i afirmacije sporta kao važnog činioca ljudskog razvoja, ali organizovanje ovog turnira ima za cilj i što kvalitetnije provođenje slobodnog vremena i pokretanje zdravih navika kod dece i omladine.

Organizatori poručuju da je turnir u našem gradu istog renomea kao što su turniri u Kragujevcu, Nišu ili Beogradu, jer vodi do finala Srbije i mogućnosti predstavljanja na World Tour-u.

Pobednik turnira dobija pravo učešća na završnom finalnom turniru Roda 3×3 državnog prvenstva Srbije, a održaće se na otvorenom u centru grada 1. jula 2018. Ekipu čine 4 igrača i prijava ekipa je besplatna.

Nagradni fond turnira je 120.000 dinara. Prvoplasirani dobija 100.000 dinara, a poraženi u finalu 20.000 dinara. Postoje i mnoge druge nagrade iznenadjenja!

Prijavljivanje ekipa počinje od ponedeljka 11.06.2018. i trajaće do 28.06.2018. i vrši se lično u prostorijama Kancelarija za mlade Grada Leskovca ili na e-mail: kzmleskovac@gmail.com i kzm@gradleskovac.org

Kancelarija za mlade planira tokom leta organizovanje turnira u rukometu na pesku i odbojci na pesku.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare