Bajkeri u kostimu Deda Mraza daruju mališane na Dečijoj klinici

NIŠ

U utorak, 29.decembra od 12 sati, prerušeni u Deda Mrazove, članovi moto kluba MC Road Guardian iz Niša podele paketiće sa igračkama malim herojima na Dečijoj hemato-onkološkoj klinici u Nišu. Nakon toga posetiće i Specijalnu školu “Carica Jelena” i novogodišnjim paketićima obradovati đake koji pohađaju osnovnu školu.

‘’Na ovaj način i ove godine koja je po mnogo čemu drugačija od dosadašnjih nastavljamo sa tradicijom da prerušeni u Deda Mrazove ulepšamo praznične dane deci koja se leče na Dečijoj hemato-onkološkoj klinici’’- kaže Dejan Mijalkov, sekretar ovog moto kluba. Klub iza sebe ima više dobrotvornih akcija pod nazivom ” Vožnja prijateljstva”, u kojima sakupljeni novac doniramo Banci dobročinstva koju vodi Marina Adamović za pomoć onima kojima najviše treba’’ – kaže Dejan Mijalkov, sekretar ovog moto kluba.

                      Ustalili su i posetu deci sa posebnim potrebama u školi za osnovno i srednje obrazovanje „Carica Jelena“ iz Niša, gde uoči Uskrsa  daruju decu poklonima,al ii učestvuju u njihovim radionicama ukrašavanja uskršnjih jaja, a za Novu godinu dele paketiće prerušeni u Deda mrazove.

                      ‘’Pred sam doček Nove godine delimo paketiće sa slatkišima mališanima i u centru grada. Prošle godine smo u saradnji sa NURODOR-om podelili paketiće  sa igričkama malim herojima sa Klinike za onkologiju u Nišu. Takođe prošle godine smo osvarili saradnju sa Kliničkim centrom u Nišu, domu Kulina i Gerontološkim centrom.

Ovo su samo neki primeri onog što je već urađeno a pripremamo i nove humanitarne akcije’’- ističe Dejan Mijalkov .

                    Moto kluba MC Road Guardian iz Niša  postoji od 2011. godine i broji dvadesetak članova.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare