Avanturistička trka sa preprekama na Hisaru

LESKOVAC

 Na brdu Hisar , u Arapovoj dolini, u Leskovcu danas se održava  prva do sada  organizovana avanturistička trka sa preprekama.  Naziv trke je „Ninja Cross Trail Hisar“ a organizatori trke su Sportski centar Underground i Ninđucu klub Buđinkan Leskovac. Početak trke je zakazan za 10.00 časova.

Veliki broj trkača iz čitave Srbije prijavilo se kako bi učestvovali i osvojili ovaj jedinstveni izazov . Trka je jedinstveno zamišljena, u distanci oko devet kilometara, sa velikim brojem raznovrsnih prepreka tipa: penjanje uz konopce, puzanje ispod bodljikave žice, okretanje gume, hodanje po žici, gađanje šurikenima i vazdušnom puškom, provlačenje ispod mreže, nošenje balvana, Krosfit poligon i dr.

Trku će podržati veliki broj sponzora koji su obezbedili vredne nagrade za prva tri muška i prva tri ženska mesta.  Neki od sponzora trke biće i svetski giganti kao što su Red Bull i Siberian Wellness.

Trku je pomogao značaj broj volontera, Leskovčana dobre volje koji će dati svoj doprinos njenoj boljoj organizacijii predstaviti svoj grad u najboljem svetlu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare