AVANTURA MOL GRUPE ZA STUDENTE : UPPP 2015.

BEOGRAD-BUDIMPEŠTA

MOL Grupa očekuje prijave od studenata u oblasti geologije i naftnog inženjeringa iz celog sveta radi upisa međunarodnog programa UPPP u sferi E&P (Istraživanje i Proizvodnja)

Registracija za UPPP onlajn simulacionu igru će biti otvorena  od 24. septembra do 15. oktobra.

Prva tri tima će osvojiti ukupno 25.000 EUR, a najtalentovaniji učesnici mogu da dobiju priliku da otpočnu karijeru u MOL Grupi kroz “UPPP program zapošljavanja u tehničkoj struci”

MOL Grupa pokreće, sada već drugu godinu zaredom, međunarodni program za pronalaženje talenata UPPP. Ovogodišnji moto, “Avantura je pred tobom…”, odražava samu suštinu konkursa. Pozivaju se studenti da se do 15. oktobra prijave za program putem UPPP onlajn simulacione igre gde će se takmičiti u virtuelnom scenariju preko Interneta i rešavati industrijske i strateške zadatke koje osmisli MOL Grupa. Tri prva tima će se onda takmičiti za glavnu nagradu, a najtalentovaniji imaju priliku da otpočnu karijeru u MOL Grupi kroz naš 18-mesečni “UPPP program zapošljavanja u tehničkoj struci”.

Pozivaju se studenti u oblasti geologije, naftnog inženjeringa ili upravljanja projektima u inženjeringu da se prijave za onlajn takmičenje na sajtu www.uppp.info u periodu od 24. septembra do 15. oktobra. Da bi se pripremili za onlajn simulaciju, potrebno je da pozovu prijatelje ili potraže potencijalne članove tima u registracionoj bazi podataka i odaberu ih na osnovu države, univerziteta ili određene oblasti studija. Prvih pet ekipa će se takmičiti u finalu uživo u Budimpešti za ukupni nagradni fond od 25.000 EUR, a najtalentovaniji mogu da dobiju ponudu za posao ili priliku da učestvuju u “UPPP programu zapošljavanja u tehničkoj struci” koji realizuje MOL Grupa.

MOL Group posebno podstiče mlade studentkinje da se prijave za UPPP program. Hina Arshad je mlada žena koja radi kao inženjer proizvodnje-pripravnik u kompaniji MOL Pakistan. Njen savet novim generacijama učesnika u UPPP programu je: “Učesnici će se suočiti sa prilikama, izazovima i različitostima. Studenti će moći da testiraju veštine i tehničko znanje i suoče se sa izazovom koliko efikasno mogu da primene te veštine i znanje kako bi stvorili nešto vredno i bili produktivni. Komuniciraće i sarađivaće sa ostalim studentima iz različitih miljea i kultura. Verujte u sebe, prijavite se i dokažite se!”

Zdravka Demeter Bubalo, Potpredsednik MOL Grupe za ljudske resurse, dodala je: “Ponosni smo na nagradne programe za pronalaženje talenata koji se razlikuju od tradicionalnih načina zapošljavanja budućih kadrova i nude jedinstveni pristup razvoju mladih stručnjaka. Ove godine nastavljamo avanturu sa još većim entuzijazmom i nudimo najboljim studentima koji se kvalifikuju izazov u stvarnom životu i priliku da se pridruže Sektoru za istraživanje i proizvodnju MOL Grupe. UPPP program je namenjen onim studentima koji traže nove avanture i žele da otpočnu karijeru u naftnoj i gasnoj industriji.”

Osamnaestomesečni program zapošljavanja u tehničkoj struci zasnovan je na četiri stuba koji obuhvataju praktično iskustvo, strukturno definisan teorijski program sa naglaskom na poslovnim i tehničkim sadržajima i obuke kojima se stiče uvid u rad MOL Grupe . Glavni ciljevi su da se razviju osnovne preduzetničke veštine i tehnička stručnost.

Više informacija o UPPP programu možete naći na www.uppp.info i www.facebook.com/moluppp

Video prezentacija programa: https://www.youtube.com/watch?v=MI78b3_MecA

O UPPP takmičenju

UPPP je specijalno takmičenje za promovisanje MOL Grupe među studentima u oblasti eksploatacije i proizvodnje u naftnom sektoru. Na takmičenje mogu da se prijave studenti koji trenutno pohađaju višu školu ili fakultet i studiraju geologiju ili naftni inženjering. Oni će se prvo takmičiti preko onlajn platforme gde će rešavati industrijske i strateške zadatke. Najbolje ekipe će biti pozvane na finale koje se održava uživo u Budimpešti i takmičiće se za nagradni fond od 25.000 EUR. Pored toga, najbolji studenti koji prođu dalji postupak selekcije mogu da dobiju ponudu za posao ili priliku da učestvuju u 18-mesečnom programu zapošljavanja u tehničkoj struci. Studentima koji nisu na poslednjoj godini studija biće ponuđene stipendije, učešće u obuci i prilike za stažiranje tokom leta.

O UPPP programu zapošljavanja u tehničkoj struci

“UPPP program zapošljavanja u tehničkoj struci” je 18-mesečni program razvoja za mlade stručnjake, a usmeren je na sektor istraživanja i proizvodnje. Program je zasnovan na četiri stuba koji podrazumevaju sticanje iskustva u praksi i module obuke. Glavni ciljevi su da se istovremeno razviju osnovne preduzetničke veštine i tehnička stručnost.

***

O MOL Grupi

MOL Grupa je integrisana, nezavisna, međunarodna naftna i gasna kompanija sa centralom u Budimpešti, Mađarska. Posluje u preko 40 zemalja sa dinamičnom međunarodnom radnom snagom od 27.000 ljudi i već je više od 100 godina u ovoj industriji. U poslovima istraživanja i proizvodnje ugljovodonika MOL ima preko 75 godina iskustva. Trenutno se proizvodne aktivnosti odvijaju u 8 zemalja, a kapaciteti za istraživanje postoje u 14 zemalja. MOL Grupa vodi četiri rafinerije i dva petrohemijska postrojenja pod integrisanim upravljanjem lancem nabavke, u Mađarskoj, Slovačkoj i Hrvatskoj, a ima i mrežu od skoro 2.000 servisnih stanica u 11 zemalja u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare