Autobus pun afrodizijaka za oba pola otkriven kod Preševa

PREŠEVO

Carinici su na prelazu Preševo, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja oko sedam kilograma suplementa za poboljšanje seksualnog nagona, čija je vrednost preko 7.000 evra, saopšteno je danas.

Prekršaj je otkriven 4. novembra prilikom ulazne kontrole autobusa severno-makedonskih registarskih oznaka, koji saobraća na relaciji Struga-Kopar.

Prilikom susreta sa carinikom oba vozača i svih 34 putnika su rekli da nemaju ništa za prijavljivanje, osim ličnog prtljaga, navodi se u saopštenju.

Međutim, među putnim torbama, u prtljažnom delu autobusa, pronađen je kartonski paket, za koji se kao vlasnik naknadno javio 37-godišnji makedonski državljanin.

U paketu je pronađeno 166 teglica od po 40 grama stimulativnog dijetetskog preparata „Dora Life Sultan`s Paste“ turskog porekla.

Putnik koji se javio kao vlasnik otkrivene robe, rekao je da ju je kupio u Tetovu sa namerom da je preproda u Italiji, navodi se u saopštenju.

Prekršajni sud u Preševu je u hitnom postupku doneo presudu kojom je makedonskom državljaninu izrečena novčana kazna od 856.000 dinara, koliko iznosi jednostruka vrednost krijumčarene robe, dok su preparati trajno oduzeti i biće uništeni u skladu sa propisima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare