Asfaltiranje puteva u okviru komunalnog programa

VRANJE

U Ristovcu, selu kod Vranja, se izvode radovi na rekonstrukciji nekategorisanog puta, koje su obišli gradski većnik Miodrag Protić i šef Službe za investicije i građevinsko zemljište Saša Pešić.

„U pitanju je deonica dužine 529 metara, za čiju revitalizaciju je izdvojeno 3 miliona 259 hiljada dinara, ne računajući PDV.  

Ujedno je sa ovim uređen i nekategorisani put u selu Gornji Vrtogoš,  dužine 120 metara.  

Izvođač radova na asfaltiranju seoskih puteva je firma „Saba Belča“ iz Preševa“, kaže Pešić.

Asfaltiranje puta u ataru sela Ristovac predstavlja realizaciju dela programa za uređenje građevinskog zemljišta na teritoriji grada Vranja za 2021. godinu i to delu koji se odnosi na seoske mesne zajednice.  

„Za uređenje seoskih mesnih zajednica u okviru Komunalnog programa iz budžeta grada Vranja opredeljeno je 30 miliona dinara.  

Komunalni program za 2021. godinu obuhvata uređenje građevinskog zemljišta na teritoriji grada, i za tu svrhu u budžetu opredeljena su sredstva od 690 miliona dinara“, rekao je Protić. 

Plan je da u narednom periodu nakon izrade tehničke dokumentacije i dobijanja potrebnih dozvola i odobrenja bude nastavljena realizacija Komunalnog programa, kako u samom gradu, tako i u selima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare