ASFALTIRALI 200 METARA TROTOARA

LESKOVAC

U jednom od najprometnijih delova grada, uluci 28. marta, uređene su pešačke površine, što je obuhvatilo sledeće radove: izvođenje zemljanih radova, tamponiranje, postavljanje ivičnjaka, izradu asfaltnih slojeva i ugradnju klupa.

 

Vrednost ovih radova je 2 miliona 800 hiljada dinara, investitor je Direkcija za urbanizam i izgradnju, a izvođač „Maki plast“ iz Togačevca. Rok za izvođenje radova je 45 kalendarskih dana.  Dužina asfaltiranih trotoara iznosi 200 metara, a široki su tri metra. Ostalo je još da se postave mobilijari duž asfaltirane staze, klupe i kante za otpatke, čime će svi radovi na uređenju pešačkih površina na ovoj ulici biti završeni, rekao je direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Milenko Milenković.

U ovoj godini Direkcija je isplanirala 24 miliona dinara za kompletnu rekonstrukciju ulice 28. marta, od ukrštanja sa ulicom Strahinjića Bana do bulevara Nikole Pašića. U toku je raspisivanje tenderskog postupka, sa radovima se kreće u septembru, tako da će ova ulica  do kraja ove godine dobiti potpuno novi izgled, rekao je Milenko Milenković.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare