Arsićev kabinet posle nedelju dana osuđuje upad u zgradu opštine i demantuje da mu je privedeni bio savetnik

MEDVEĐA

Kabinet predsednika opštine Medveđa Nebojše Arsića, nedelju dana posle događaja, osuđuje upad u zgradu opštine i demantuje da mu je privedeni bio savetnik.

I u pravu su, formalno je bio član Opštinskog veća a posle je zaposlen na neodređeno na poslovima vezanim za bezbednost.

Tačno je i to da se policija već drugi dan ne oglašava o dogadjaju, portparolka Policijske uprave u Leskovcu kaže da nije dobila potvrdu i da se čeka odluka tužioca a načelnik ne odgovra na telefonske poziva nas iz JUGpressa.

Leskovačka policija još uvek nije objavila ni da se pokušaj pljačke bankomata desio.

U nastavku objavljujemo integralnu verziju demantija kako nam je i poslata jer je i za nas u JUGpressu pravi dogadjaj da nam iz kabineta Arsićevog nešto pošalju budući da njihova saopštenja i obaveštenja, koja šalju svim drugim medijima, nama ne dostavljaju

DEMANTI

“Kabinet predsednika opštine Medveđa demantuje informaciju u tekstu koji se pojavio na portalu JUGPRESS, pod nazivom „U Medveđi privedene dve osobe osumnjičene za obijanje opštine, jedan bio savetnik Arsiću“.

U delu teksta gde stoji da je jedno od lica, koje je izvršilo pokušaj pljačke, bio savetnik predsednika opštine Medveđa, obzirom da zvaničnih informacija još uvek nema i da se policija nije oglašavala, rukovodstvo opštine Medveđa iznosi:

  • Lokalna samouprava opštine Medveđa osuđuje neovlašćen upad u zgradu opštine i pokušaj obijanja bankomata Poštanske štedionice smeštenog u holu zgrade opštine, i od dana izvršenja krivičnog dela insistira na rasvetljavanju krivičnog dela i njihovom sankcionisanju, kao i da izražava potpuno poverenje u rad nadležnih organa Republike Srbije.
  • Svi zaposleni u lokalnoj samoupravi su bili na raspolaganju policijskim službenicima oko utvrđivanja činjeničnog stanja povodom istrage, kako bi počinioce što pre priveli nadležnim organima na saslušanje.
  • Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić od dolaska na čelu opštine Medveđa, nije imao savetnike, pa je nemoguće da je priveden njegov savetnik.

Po Zakonu o javnom informisanju i medijima molim vas da u zakonskom roku objavite demanti na tekst koji se pojavio na portalu JUGPRESS, a nakon završetka istrage od strane nadležnih organa, Kabinet će izdati zvanično saopštenje o ovom nemilom događaju”.

Prati
Obavesti me o
guest
2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Jadranka Božović
Jadranka Božović
12 dana pre

Vrana vrani oči ne vadi

Ivan
Ivan
12 dana pre

Predsednikova verna pratnja to bi lakše prošlo nego savetnik.