Arsićev kabinet posle nedelju dana osuđuje upad u zgradu opštine i demantuje da mu je privedeni bio savetnik

MEDVEĐA

Kabinet predsednika opštine Medveđa Nebojše Arsića, nedelju dana posle događaja, osuđuje upad u zgradu opštine i demantuje da mu je privedeni bio savetnik.

I u pravu su, formalno je bio član Opštinskog veća a posle je zaposlen na neodređeno na poslovima vezanim za bezbednost.

Tačno je i to da se policija već drugi dan ne oglašava o dogadjaju, portparolka Policijske uprave u Leskovcu kaže da nije dobila potvrdu i da se čeka odluka tužioca a načelnik ne odgovra na telefonske poziva nas iz JUGpressa.

Leskovačka policija još uvek nije objavila ni da se pokušaj pljačke bankomata desio.

U nastavku objavljujemo integralnu verziju demantija kako nam je i poslata jer je i za nas u JUGpressu pravi dogadjaj da nam iz kabineta Arsićevog nešto pošalju budući da njihova saopštenja i obaveštenja, koja šalju svim drugim medijima, nama ne dostavljaju

DEMANTI

“Kabinet predsednika opštine Medveđa demantuje informaciju u tekstu koji se pojavio na portalu JUGPRESS, pod nazivom „U Medveđi privedene dve osobe osumnjičene za obijanje opštine, jedan bio savetnik Arsiću“.

U delu teksta gde stoji da je jedno od lica, koje je izvršilo pokušaj pljačke, bio savetnik predsednika opštine Medveđa, obzirom da zvaničnih informacija još uvek nema i da se policija nije oglašavala, rukovodstvo opštine Medveđa iznosi:

  • Lokalna samouprava opštine Medveđa osuđuje neovlašćen upad u zgradu opštine i pokušaj obijanja bankomata Poštanske štedionice smeštenog u holu zgrade opštine, i od dana izvršenja krivičnog dela insistira na rasvetljavanju krivičnog dela i njihovom sankcionisanju, kao i da izražava potpuno poverenje u rad nadležnih organa Republike Srbije.
  • Svi zaposleni u lokalnoj samoupravi su bili na raspolaganju policijskim službenicima oko utvrđivanja činjeničnog stanja povodom istrage, kako bi počinioce što pre priveli nadležnim organima na saslušanje.
  • Predsednik opštine Medveđa, dr Nebojša Arsić od dolaska na čelu opštine Medveđa, nije imao savetnike, pa je nemoguće da je priveden njegov savetnik.

Po Zakonu o javnom informisanju i medijima molim vas da u zakonskom roku objavite demanti na tekst koji se pojavio na portalu JUGPRESS, a nakon završetka istrage od strane nadležnih organa, Kabinet će izdati zvanično saopštenje o ovom nemilom događaju”.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Jadranka Božović
Jadranka Božović
1 godina pre

Vrana vrani oči ne vadi

Ivan
Ivan
1 godina pre

Predsednikova verna pratnja to bi lakše prošlo nego savetnik.