Arsić: Sramno ponašanje države prema poljoprivrednicima

BUJANOVAC

Koordinator Narodne stranke za Pčinjski okrug Saša Arsić osuđuje, kako navodi ” sramno ponašanje države prema poljoprivrednicima”.

“Ovo su narodne ruke , predsedniče. Ovo su ruke srpskog poljoprivrednika pune žuljeva ali poštene, tim poljoprivrednicima je država uplatila pre neki dan 4. 000 dinara po hektaru kao subvenciju. Sa tim parama možemo kupiti 22 litara dizel goriva. Nije li vas bar malo sramota kada Arapima dajete zemlju u bescenje, kada prodajete PKB i još im date subvencije u milionskom iznosu. Nije li vas sramota kada date Milenijum timu subvencije za kupovinu državne zemlje, ponovo milionski iznosi”, navodi se u izjavi koju nam je Arsić dostavio.

” Znate li možda da to nisu vaše pare nego jadan narod u Srbiji sve to plaća kroz poskupljenja koja si nametnuo kao turski harač. Albanci, Romi i Srbi u Bujanovačkoj opštini živeli bi mnogo bolje i ne bi se bavili politikom da od svog rada mogu da žive a ne da preživljavaju, ljudi nemaju vodu, radna mesta a Vi predsedniče, što reče onaj mučenik što ga botovi sada prozivaju osim LA-BA-DA-BA morate pokazati da ekonomski tigar u Evropi nije samo u bajci”, navodi se u Arsićevoj pisanoj izjavi

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare