ARSIĆ : SKANDIRANJE “ŠOKANTNO”

BUJANOVAC

Zamenik predsednika opštine Bujanovca Stojanča Arsić rekao je danas za JUGpress da je sinoćašnji dogadjaj kada je nekoliko stotina Albanaca, slaveći pobedu reprezentacije Albanije u meču sa Jermenijom i plasiranje na Evropsko prvenstvo , skandiralo u  centru Bujanovca, na  Trgu  Karađorđa Petrovića, “Ubij, zakolji da Srbin ne postoji”   “šokantno”.

„Kada mislite da je sve ostalo iza, kada više od deset godina gradimo poverenje medju srpskom i albanskom zajednicom ovde, jedan trenutak  sve to uništi“, rekao je Arsić.

On je dodao da „niko nema ništa protiv da svako sikaže svoje emocije i radost zbog pobede. Ali, ovo što se dogadjalo je za svaku osudu i nedopustivo“.

Arsić se „nada „ da će „nadležni  organi države Srbije efikasno delovatii jer se zna i ko su kolovodje“.

Na pitanje da li će i lokalna vlast u Bujanovcu, koju čine Albanci i Srbi, da reaguje na bilo koji način, Arsić kaže da će“ reakcija sigurno biti“ po povratku predsednika te opštine Nagipa Arifija iz Amerike , u toku ove nedelje.

Zasedaće i Opštinski savet za bezbednost koji će razmatrati stanje bezbednosti u našoj opštini, najavio je Arsić. (kraj) lj.s.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare