Arsić otvaranje mlekare dogovorio u Ministarstvu pravde

MEDVEDJA

Iz kabineta predsednika opštine Nebojše Arsića je danas saopšteno da je pre dva dana (5.12.2017. godine) u Beogradu ,  u Ministarstvu pravde “ imao  važan sastanak sa direktorom uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde,  Milanom Stevovićem i upravnikom zatvora iz Leskovca, Goranom Petronijevićem” I da je tema sastanka bila “otvaranje mlekare u opštini Medveđa na zemljištu gde je nekada bilo planirano otvaranje zatvorske jedinice”.

“Projekat je zamišljen da se na prostoru koji je ranije bio predviđen za izgradnju zatvorske jedinice, na površini od 6,2 hektara bude smeštena mlekara sa ekonomatom u kojoj će biti zaposleni radnici sa teritorije opštine Medveđa. Ovaj projekat je naišao na veliku podršku Vlade Republike Srbije, Ministarstva pravde i uprave za izvršenje krivičnih sankcija”- rekao je Nebojša Arsić, navodi se u saopštenju.

Dogovoreno je da se pre početka iduće godine otpočne sa prvim koracima realizacije projekta, a prva faza je rad na izradi elaborate, dodaje se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare