Arsić: Novi vlasnik DIB-a rasprodaje imovinu u Bujanovcu

BUJANOVAC

Regionalni koordinatorNarodne stranke za Pčinjski okrug Saša Arsić zatražio je danas javno odgovore, povodom glasina da će novi vlasnik Duvanske industrije Bujanovac (DIB) direktor beogradske Toplane Rade Basta , koji je kadar Jedinstvene Srbije lokalnom albanskom biznismenu, šta se stvarno dešava sa imovinom te firme.

“Iimamo pitanje za vlasnika kao i za prvog čoveka DIB u Bujanovcu direktora Bogoljuba Tomića koja je sudbina u narednom periodu radnika D.I.B .

Da li su tačne priče koje kolaju gradom da je privatizacija DIB-a u stvari paravan za rasprodaju imovine ove firme? Da li i koliko dobijaju subvencije od države , a to su narodne pare i imamo pravo da znamo gde se troše”, rekao je Arsić za JUGpress

On kaže da Narodna stranka nema ništa protiv albanskih kupaca ali pitaju da li je postojao raniji dogovor u DIB-u sa istim kupcima pre privatizacije.

Arsić se “nada ” da će građani opštine Bujanovac dobiti odgovore ” jer zaslužuju da znaju gde je prodata imovina građana Srbije , kome i šta su dalji planovi direktora i vlasnika firme”.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o
Проститутки Бишкека