APELACIONI SUD PRAVOSNAŽNO OSLOBODIO PREDSEDNIKA RPKL

LESKOVAC

 

Presudama Apelacionog suda u Nišu od 26.11.2015.g i od 4.3.2016.g. , potvrđene su presude Višeg suda u Leskovcu kojima je, mr Goran Jović iz Lebana,  predsednik RPK Leskovac, pravnosnažno oslobođen svih optužbi da je navodno činio krivična dela koja su mu  u toku trajanja ova dva  kafkijanska krivična postupka bila stavljana na teret, saopšteno je danas iz Regionalne privredne komore Leskovac.

 

“Sudske presude su samo potvrdile da je protiv mr Gorana Jovića ali i protiv Regionalne privredne komore, više od pet godina vođena prljava kampanja,da je bio u mnogim  medijima blaćen i ocrnjen kao najgori kriminalac, potpuno proizvoljno, besmisleno i sa samo jednim jedinim razlogom, a to je da se on ,ali i  Regionalna privredna komora, obesčaste i oljagaju na najgori mogući način. Takvim “akcijama” Policijske Uprave  u Leskovcu a onda i javnog tužilaštva,nije samo njemu naneta ogromna moralna šteta,već se   italijanski partner „ICARO“ s.r.l. Kortona, uz veliku materijalnu štetu, povukao iz zajedničkog posla sa Komorom. Zajednička firma, koja je trebala doneti brojne pogodnosti ne samo Komori nego i celom gradu,je likvidirana, a strani partner je svoju investiciju nastavio i zasnovao u drugoj zemlji (Makedoniji).

Zbog svega toga, i činjenice da se i dan danas po nekim, pre svega elektronskim medijima,prilikom pretrage i dalje mogu naći natpisi o mr Goranu Joviću kao kriminalcu, pokrenućemo  odgovarajuću pravnu zaštitu. Želimo da se, koliko-toliko po zakonu,  ispravi velika višegodišnja nepravda i medijska hajka-plasiranjem neistina o mr Goranu Joviću,predsedniku i Regionalnoj privrednoj komori Leskovac”, navodi se u saopštenju RPKL.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare