Andrija Stanković na takmičenju u Mađarskoj osvojio treće mesto

NIŠ

  Andrija Stanković, karatista iz Niša, član Karate kluba „Elid“ na 31.Mešunarodnom karate turniru  „Hungarian Tatami Cup 2023“ koji je održan u Budimpešti, Mađarska, osvojio je treće mesto i bronzanu medalju. Andrija se takmičio u kategoriji seniora u katama.

        „Presrećan sam zbog medalje sa kojom se vraćam u Niš. Nije bilo lako izboriti se za jedno od prva tri mesta i popeti se na pobedničko postolje ako se ima u vidu broj takmičara koji su se borili za jednu od medalja i njihov kvalitet. Ali, što je konkurencija jača i brojnija to je i osvojena medalja draža“, kaže Andrija Stanković.

      Dodaje da je ovo takmičenje i uvod u nova takmičenja ali istovremeno i provera za dalja takmičenja.

        „Ovo je ujedno bila i poslednja provera pred Prvenstvo Srbije koje me očekuje već 11.marta u Vrnjačkoj Banji. Milsim da sam osvajanjem medalje u Budmipešti pokazao da sam u formi i da sam spreman za nova takmičenja. Uostalom vreme će pokazati kako stoje stvari u tom pogledu“, dodaje Andrija.

         Ističe da je i ove kao i svake minule godine organizacija takmičenja u Budimpešti bila vrhunska i uputio je sve pohvale organizatorima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare