Aktivisti SNS čistili zelene površine

LESKOVAC

Aktivisti Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac godinama unazad sprovode akcije uređenja i čišćenja zelenih javnih površina, saopšteno je danas.

” Nakon odlične akcije koju su prethodnog vikenda organizovale mame iz naselja Ančiki aktivisti mesnih odbora SNS-a su u svojim mesnim zajednicama nastavili ovu praksu i iskoristili lepo vreme tokom vikenda da bi javne površine, parkove, igrališta, terena u svom komšiluku uredili i očistili. Aktivisti Srpske napredne stranke su sakupljali lišće, uklonili smeće, farbali mobilijare kako bi deo grada u kojem žive što je naišlo na pozitivne reakcije komšija, uz apel svima da se javne površine održavaju i ne oštećuju. Sa ovakvim vidom angažovanja će se nastaviti i ubuduće.

Na uređenju zelenih površina, dečjih igrališta, terena i parkića radili su aktivisti mesnih odbora Prva južnomoravska brigada, Bobište, Dubočica 3, Gornja Bunuša, Bratmilovce, Moše Pijade 1 i 2, Centar 1 i 2, Stojan Ljubić 1 i 2, Kosta Stamenković 1 i 2, Tupalovce, Čukljenik, Bunuški čifluk, Gornja Jajina, Strojkovce, Rade Žunić, Grdelica, Dubočica 1, Gornje Stopanje, Hisar 1 i 2, Kumarevo, Veljko Vlahović 1 i 2, Marko Crni 1 i Veternica 17, dok su aktivisti MO Vučje su uređivali prostor oko kupališta.

Na uređenju prostora ispred mesne zajednice, pored puta i javnih površina radilo se u mesnim odborima Ančiki, Brza, Gorina, Orašac, Manojlovce, Suva reka, Dubočica 2, Kopašnica, Milentije Popović 1 i 2, Belanovce i Veternica 18.

Mesni odbori na severu grada uređivali su javne površine, parkove, prostor oko zgrada mesnih zajednica i igrališta za decu.

Na uređenju zelenih površina, dečjih igrališta, terena i parkića radili su aktivisti mesnih odbora Prva južnomoravska brigada, Bobište, Dubočica 3, Gornja Bunuša, Bratmilovce, Moše Pijade 1 i 2, Centar 1 i 2, Stojan Ljubić 1 i 2, Kosta Stamenković 1 i 2, Tupalovce, Čukljenik, Bunuški čifluk, Gornja Jajina, Strojkovce, Rade Žunić, Grdelica, Dubočica 1, Gornje Stopanje, Hisar 1 i 2, Kumarevo, Veljko Vlahović 1 i 2, Marko Crni 1 i Veternica 17, dok su aktivisti MO Vučje uređivali prostor oko kupališta. Na uređenju prostora ispred mesne zajednice i javnih površina radilo se u mesnim odborima Ančiki, Brza, Gorina, Orašac, Manojlovce, Suva reka, Dubočica 2, Kopašnica, Milentije Popović 1 i 2, Belanovce, Turekovac i Veternica 18. Mesni odbori na severu grada uređivali su javne površine, parkove, prostor oko zgrada mesnih zajednica i igrališta za decu”, navodi se u saopštenju SNS .

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare