Akcija vakcinisanja protiv “kvrgave kože” u Medvedji završena

MEDVEDJA

 

Na teritoriji opštine Medveđa završena je akcija vakcinacije protiv  bolesti “kvrgave kože” , kaže predsednik Nebojša Arsić.

On smatra da je akcija preventivne vakcinacije  bila “efikasna I brza” I zahvalio se Veterinarskoj stanici Lebane .

Opština Medveđa je  radi pomoći akciji , stavila na raspolaganje sve svoje kapacitete, terenska vozila I novčanu pomoć a akciju je finansijski pomoglo I Koordinaciono ztelo za opštine  Bujanovac, Preševo I Medvedju.

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Južni
Južni
7 godine pre

Međuopštinskom saradnjom je kvrgavost kože krava zauzdana i eliminisana ali nam predstoji da zauzdamo sopstvenu tvrdoglavost, svojeglavost i višeglavost vlasti. Stranke bi u ovom slučaju mogle da preuzmu veterinarsku strategiju i da krenu prvo od sebe i svojih višeglavih lidera. Stranačka višeglavost je bila primetna i ranije ali je postala očigledna u minuloj izbornoj kampanji kada su lideri morali da na ramenima nose po nekoliko glava i još toliko u rezervi, a sve u cilju uspešne kampanje. Njihova višeglavost je tek sada (posle izbora) došla do izražaja. kada su u isto vreme na više mesta a uz to moraju i dalje biti i lideri, i direktori, i poverenici, i skupstinari, i komoristi, i predsednici stranaka i konačno obični ljudi za vezu sa ministarstvima – i ko zna još na koliko mesta i na koliko funkcija. Uveren sam da su sada primorani da koriste i rezervne glave. Sada, zamislite, sve te glave zajedno i na jednom mestu u formi opštinske koalicije. Škotska “Nesi” bi se raspametila da kojim slučajem bude u prilici da ovu koaliciju da vidi uživo a antička Meduza Gorgona bi se zacelo skamenila. Narodu savetujem da kada prolazi pored opštinske zgrade bolje gleda u onu ribarnicu, gvožđaru ili poštu.