Akcija u Grdelici „Budimo humani“

 

LESKOVAC

Dom kulture u Grdelici odranizuje 15. decembra humanitarnu akciju pod nazivom „Budimo humani“.

Direktor ovog Doma kulture Marko Trivunović rekao je danas da je u pitanju humanitarni paket , koji podrazumeva dobrovoljno davanje krvi, jer će Služba za transfuciju biti u prostorijama Doma kulture od 10 do 13 časova.

Biće postavljen punkt gde će građani moći da doniraju garderobu i obuću. Na trećem punktu moći će da se doniraju tehnički uređaji, televizori, lap top, zvučnici, mobilni telefoni i drugo.

-Želeo bih da skrenem pažnju ljidima koji žele da uzmu učešće u ovoj  akciji, a pri tom nisu u mogućnosti da donesu nešto više, da je dovoljno da dođu i donesu jednu majcu ili košulju, ili ono što oni misle da treba da daju. I ta jedna stvar sigurno će biti od koristi onim ljudima koji su socijlanu najugroženiji, naglasio je Trivunović.

Svako ko bude doneo bilo koju stvar, dobiće priznanicu za  to, dok će Dom kulture na kraju dana izvršiti popis i sve što je sakupljeno predati Centru za socijalni rad.

-Centar ima spisak socijalno najugroženijih ljudi, i oni će najbolje odlučiti kome će te stvari biti od koristi. Mi smo se dogovorili, obzirom da će se akcija održava u Grdelici, da se te stvari dele ljudima u Grdelici i okolnim mestima. Pozivam sve ljude koji su u mogućnosti da dođu 15. decembra od 10 do 15 časova u Domu kulture u Grdelici, i da pomognu socijalno i zdravstveno najugoženijim ljdima, rekao je Trivunović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare