Akcija dobrovoljnog davanja krvi u četvrtak

LESKOVAC

Crveni krst Leskovac organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi koja će se realizovati u četvrtak, 30.01.2020.godine u prostorijama Leskovačkog kulturnog centra. Akcija će se realizovati u vremenu od 9:00 do 15:00 časova.

Mole se davaoci krvi, koji su u mogućnosti da daju krv, da se odazovu ovoj akciji.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
a kad ce jedini dogadjaj LKC?
a kad ce jedini dogadjaj LKC?
4 godine pre

Sta se danas krucijalno za zivot gradjana desava u LKC? Ah, da, nista. A juce? Isto nista. A sutra? Isto takodje nista. Jaooo, kace taj LIFFE da prosetamo na crven tepik pa da pricamo o njemu celu godinu, kao najvaznijem dogadjaju. Izgleda i jedinom. A da, nije evo imamo akciju davanja krvi. I krv ce padne da spasimo kulturu. Na skupstini jedan ne ustade da pita sta radite 333 dana u godini, pod uslovom da onih do 365 spremate taj LIFFE. Tako i za toplanu bese, dok neko pametan ne rece, da radi 4 meseca godisnje i to ni 30% gradjana ne snabdeva toplotnom energijom. Raspolazete sa poluinformacije, pa ih plasirate ko uspeh. Neozbiljno vrlo.Projekcija filmova ako je dogadjaj, onda turite da rukovodi onaj sto projektuje, jer on radi najodgovorniji deo celokupnog posla.

sposobnost zjblo vek
sposobnost zjblo vek
4 godine pre

A ce izdaju salu za koncert i hol za izlozbu slika.To je ogroman inteleltualni napor. To vec ne bi mogla moja baba.

program od 2020/2140
program od 2020/2140
4 godine pre

Ko je procitao Program LKC. Mora da u njemu stoji:LIFFE, davanje krvi, LIFFE, izlozba slika, LIFFE, projekcija filmova, LIFFE, podela paketica, LIFFE, program za uz gusle. I tako narednih 150 godina.