AEROMITING U KRUŠEVCU

  KRUŠEVAC

 

Poštovani vazduhoplovci i svi oni koji se tako osećaju! JUBILARNIH 90 GODINA (28.06.2015) AERODROMA I AERO KLUBA KRUŠEVAC.

 

Ove 2015 godine na Vidovdan aerodom i aero-klub napuniće 90 godina postojanja i uspešnog rada. Za proteklih 90 godina veliki broj vrhunskih pilota aviona, jedriličara, padobranca, paraglajderista, modelara i motornih zmajara iznedrio je aero-klub Kruševac. Mnogi su uspeli da se ostvare kao profesionalni piloti ili padobranci u vojsci Srbije, kao piloti u civilnom vazduhoplovstvu ili kao inženjeri vazduhoplovstva. Njihova prva iskustva sticali su u aero-klubu na aerodromu Kruševac. Sa puno pažnje i ljubavi, nastavnici i predavači usmeravali su, obučavali i obrazovali mlade ljude željne znanja i veština koje donose razne vazduhoplovne discipline.

 

SA PONOSOM ISTIČEMO ! AERO-KLUB “MIHAJLO ZIVIĆ” ORGANIZUJE:

 

A E R O M I T I N G

 

OTVORENI DANI NA AERODROMU KRUŠEVAC. >>Kruševac “NA KRILIMA SNA”.

OBELEŽAVAMO JUBILARNIH 90 GODINA AERODROMA I AERO KLUBA KRUŠEVAC.

 

– SUBOTA 27.06.2015 DOLAZAK VAZDUHOPLOVA DO 11:00. POČETAK PROGRAMA OD 12 30. Sadržaj programa: radio komandovani modeli, motorni zmajavi, ull avioni , jedrilica , generalna avijacija – razni tipovi vazduhoplova i za kraj skokovi padobranca. Pozivamo vazduhoplovne škole, aero-klubove, privatna lica sa sopstvenim vazduhoplovom, padobranske klubove, paraglajder škole, balonare, rc modelare da svojim učešćem uveličaju jubilej. Slobodan ulaz za posetioce.

– NEDELJA 28.06.2015 DOLAZAK AVIONA DO 10:00. POČETAK PROGRAMA U 11 00 ČASOVA. PADOBRANSKI PROGRAM. Slobodan ulaz za sve posetioce.

Sve informacije i najave dolaska na telefon: 065 939 2000.

POŠTOVANI VAZDUHOPLOVCI I SVI ONI KOJI SE TAKO OSEĆAJU! IZVOLITE DOĐITE KAO GLEDALAC ILI AVIONOM KAO UČESNIK U OBELŽAVANJU JUBILEJA!

BIĆE NAM VELIKA ČAST I PONOS DA NAM SE PRIDRUŽITE!

ČAST JE I PRESTIŽ IMATI AERO KLUB U SVOM GRADU I BITI NJEGOV, AKO NE AKTIVAN ONDA MAKAR PRIDRUŽEN ČLAN! Negujmo prave vrednosti vazduhoplovstva!

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare