A ONDA SNS ODGOVARA DS-U

LESKOVAC

Izgleda da Demokratska stranka nema drugog posla osim da iz dana u dan javnost Leskovca zamara istim, neinteresantnim saopštenjima, ponavljajući stalno iste stvari, saopštio je danas Gradski odbor SNS..

 

“Pitamo demokrate, ko je u grad doveo inostrane kompanije, oni ili G 17 plus, s obzirom na to da ova, sada nepostojeća  stranka, sebi stalno pripisuje zasluge za dolazak kompanija „DŽinsi“ i „Jura“?

Pitamo demokrate i šta je sa kiparskom firmom „Kloting“ koju je pompezno otvorio Boris Tadić uz obećanje 3000 novih radnih mesta? Umesto toga rukovodstvo ove firme je preko noći napustilo Leskovac ostavivši dug od više miliona evra.

Prilikom otvaranja, kompanije  „DŽinsi“, „Jura“ i „Falke“  imale su relativno mali broj zaposlenih.  Zahvaljujući ovom rukovodstvu i odlukama vezanim za obezbeđivanje dobrih uslova poslovanja, za tri godine u „Juri“, „DŽinsiju“, „Autostopu“  i kompaniji „Falke“ posao je dobilo preko 1500 radnika, a prava zapošljavanja uslediće ove godine, kada će „Jura“ primiti novih 1000 radnika, a „DŽinsi“ i „Falke“ oko 500”, navodi se u saopštenju SNS-a.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare