Radnik pojačan sa tri nova igrača

SURDULICA

U Surdulici je danas promovisana prva trojka zimskog prelaznog roka. 

Dva štopera, Tomislav Pajović i Ivan Kričak, kao i mladi napadač Bogdan Stamenković u dane prvog dela zimskih priprema stavili su potpise na ugovore sa Radnikom.
” Napravili smo dobar izbor sa ova tri igrača. Kao najzvučnije ime, internacionalac, bivši igrač Partizana, Tomislav Pajović, bio je naša želja već dva puta i drago nam je što smo iz trećeg pokušaja imali sreće. Pajović je potpisao ugovor do kraja sezone. Istog sam mišljenja i kada je reč o Ivanu Kričku, koji je već dve godine standradni prvotimac beogradskog Sinđelića. Pratili smo ga poslednjih šest meseci i uspeli smo da dogovorimo sa Sinđelićem njegov dolazak. Očekujemo da Kričak u budućnosti bude jedan od nosioca naše odbrane i zbog toga smo potpisali sa njim ugovor na tri i po godine – informiše nas, o pristiglim pojačanjima, sportski direktor surduličkog superligaša Radnika Darko Glišić.
Sportski direktor superligaša iz Surdulice o trećem pojačanju govori sa velikim respektom prema ovoj sportskoj varoši:- Bogdan Stamenković, dete Surdulice, sa dvanaest godina je napustio ovaj deo Srbije i bio član subotičkog Spartaka do leta ove godine, a poslednjih šest meseci je bio u FK Prigrevica. Stamenković je sa nama potpisao četvorogodišnji ugovor i očekujemo da u budućnosti bude ponos svih surduličana -.
Ni Stamenkovic ne krije zadovoljstvo zbog povratka u rodni grad.- Uvek je lepo vratiti se kući. Ovoga puta vraćam se sa velikim ambicijama i nadam se da ću opravdati proverenje stručnog štaba i uprave Radnika -.
Trojica novajlija polako se uhodavaju sa ekipom, koja nakon prvog dela zimskih priprema u Surdulici, odlazi za Antaliju. 
Tim Radnika u ovom prelaznom roku od momaka sa većim učinkom i dužom minutažom napustili su Dragan Žarković i Siniša Mladenović, kao i oni koje smo manje viđali na terenu: Nikola Radović, Faton Džemailji i Marko Čubrilo. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare