Gradonačelnica Supetra o Kolindi: Lažne suze, veliko hrvatstvo, sve je to gluma

SUPETAR

(BUKA)

Ivana Marković , SDP-ova gradonačelnica Supetra, kritikovala je hrvatsku predsjednicu jer izbjegava komentarisati napad na Srbe u okolini Knina. Kolinda je, podsjetimo, rekla kako će pričekati policijski izvještaj, prenosi portal Buka

Marković, koja je široj javnosti postala poznata kad je jasno i nedvosmisleno osudila napad na sezonce iz Slavonije od kojih su neki Srbi, na Facebooku je napisala da je Kolinda u kampanji i boji se da izgubi koji glas.

“Kolinda nije reagirala na napade jer je u kampanji i boji se da ne izgubi koji glas. Žena je to, koju prije svega doživljavam da glumi svoju ulogu predsjednice i njoj je jedino i samo bitno da ostane predsjednica u svom ružičastom dvorcu. Sve je to samo gluma, to bacanje na nogometaše, te lažne suze, ta ljubav, veliko hrvatstvo…Svaki njezin potez unaprijed je isplaniran samo sa ciljem da se svidi svojim biračima i ostane na toj poziciji. Što se tiče Plenkovića, zadnjih godina u RH ustaštvo je normalizirano uz blagoslov politike koju on provodi. Jedna od ostavštine europski orijentiranog i uglađenog premijera biti će što je radi svoje anemične odlučnosti mjesecima tolerirao ploču s ustaškim pozdravom u Jasenovcu i svojim nečinjenjem legitimirao taj pozdrav u javnost. Oboje svojim mlakim reakcijama snose veliki dio krivice za brojne napade na pripadnike dugih nacionalnosti samo radi toga što pripadaju drugoj vjeri ili drugačije pričaju. Svojim su činjenjem ili nečinjenjem izravno utjecali na širenje nevjerojatne količine mržnje u društvu. Oštro osuđuju’. I točka. Samo radi bontona, pristojnosti i ničeg drugog”, napisala je SDP-ova gradonačelnica.

(Foto: facebook)

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare