Vulin proslavljao 1. maj u Vranju

VRANJE

Pokret socijalista obeležio je Međunarodni praznik rada 1. maj u Vranju, a o dostugnućima Vlade u kojoj je ministar vojske govorio je predsednik tog Pokreta Aleksandar Vulin.
On je rekao da se “u Srbiji i dalje teško živi , ali da politika Aleksandra Vučića daje rezultate”.

” Gosine 2011. prosečna plata u februaru je iznosila 37 hiljada dinara, a 2019. godine u februaru mesecu prosečna plata iznosi 54 hiljade dinara.
Minimalna cena rada 2011. godine je iznosila 115 dinara, a 2019. godine iznosi 155 dinara. Nezaposlenost je 2011. iznosila 25, 4 procenta, a danas je nezaposlenost spuštena na 12, 9 procenata” rekao je Vulin.

” Sve su to činjenice koje govore da se u Srbiji i dalje veoma teško živi i da ćemo morati još puno da radimo da u Srbiji bude zaista bolje i da bude onako kako svi želimo, ali su činjenice koje pokazuju da politika Aleksandra Vučića daje rezultate. Politika štednje, politika rada je pomogla da dođu strani investitori, da se zaposle ljudi, da ipak malo bolje živimo svi zajedno.”
On je naglasio da će Srbija zaista biti zemlja socijalne pravde samo ukoliko se očuva politička stabilnost.
” Ova zemlja mora da bude mirna, mora da bude stabilna, mora da bude svoja, mora da odlučuje sama o sebi, ako to ne bude bilo tako, ako drugi budu odlučivali o nama, ako se vlast bude menjala na ulicama, neće biti ni nacionalnih interesa, ni socijalne pravde, neće biti ni sigurne, ni stabilne, ni uspešne Srbije, onda će to biti Srbija koju smo već gledali, Srbija pljačkaških privatizacija, Srbija kojom vladaju ambasadori, Srbija kojom vladaju tajkuni” , rekao je Vulin koji “Veruje u građane Srbije”.

Svima koji “žive od svog rada čestitam njihov i naš praznik, borba za socijalno pravednu Srbiju nikada neće prestati, baš kao što borba za slobodnu Srbiju ne sme da prestane ” rekao je Vulin.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare