Narodna stranka: Iskoristili radnike za kampanju

TRGOVIŠTE

Danas smo u razgovoru sa pojedinim radnicima fabrike Simpo saznali sledeće stvari o kojima želimo da vas obavestimo, saopštio je Opštinski odbor Narodne stranke iz Trgovišta.

” Svi znate da se radnici Simpa u Radovnici nalaze u teškom položaju . Najveći teret i najveću štetu snose sami oni, jer je njihova sudbina u rukama nespsobnih rukovodioca fabrike. Kako saznajemo, radnicima je isplaćena decembarska plata kada je fabriku, u sklopu svoje kampanje posetio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Njima je danas jasno da sam predsednik Srbije sa svojim pratiocima nije došao u fabriku da bi doneo neko dobro i rešio probleme, već da ih iskoristi za svoju kampanju i prikaže na televiziji kako je sve bajno i uspešno. Danas ti isti radnici su ostali bez plate, koja kasni dva meseca i treba da prime (kako im je obećano) samo prvi deo januarske zarade.

Gospodo funkcioneri opštine Trgovište i gospodo iz vrha Vlade i države Srbije, dokle ćete se igrati sa sudbinom napaćenih radnika koji vam služe samo za slikanje i posećivanje u okviru neke predizborne kampanje iliti ove vanredne CIRKUS KAMPANjE. Setite se tih radnika samo kada vam trebaju za neko lažno prikazivanje idealnosti na televiziji. Sram vas bilo, kako možete da kažete da se borite za budućnost Trgovišta, kada ste na vlasti već sedam godina i ništa niste uraduli, niti podstakli privredu na bilo koji način, osim što otvarate fantomske fabričice za 5-10 radnika, kako bi opustošili budzet gradjana cele opštine Trgovište. Nijednu odluku zvaničnu nismo videli kako, kad i ko je doneo o dodeli sredstava za subvencije ovim novim investitorima.Na sve ove a i ostale činjenice moraćete da date odgovor, jer smatramo da se nešto prikriva od javnosti i gradjana Trgovišta. Niko ne polaže račune niti prikazuje javnosti vaš rad, vaše skupštinske odluke kao i sednice Veća, a dužni ste da to radite jer su vas oni glasali. Uskoro ćemo sve to tražiti po službenoj dužnosti”, navodi se u saopštenju Narodne stranke iz Trgovišta.Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare