Planinarsko smučarski klub „Kukavica“ : Uspešna 2018. godina

LESKOVAC

Iz Planinarsko smučarskog kluba „Kukavica“ poručuju da su oni dobar primer kako se ogroman trud i rad isplate, te da su to dokazali u 2018. godini. Tokom godine održane su brojene akcije, osvojeni brojni vrhovi planina, učestvovalo se na brojnim takmičenjima i osvajalo se zlato.

„Takmičarska sezona Lige Srbije u planinarskoj orijentaciji je završena za 2018.godinu“ kaže predsednica „Kukavice“ Jelica Drašković.

„Završili smo sezonu na 5. mestu u Ligi Srbije sa osvojenih 1220 bodova i napredovali u odnosu na prethodne godine, što je više nego dobro. Ali ovo je godina u kojoj smo pomerili velike granice u planinarskim takmičenjima. Pionirke su opravdale očekivanja i osvojile 3. mesto u Srbiji, ali najveći uspeh su ostvarile veteranke. Po prvi put u istoriji kluba, koja traje punih 90 godina, imali smo člana našeg kluba u reprezentaciji Srbije na takmičenju u Makedoniji, a po prvi put u istoriji kluba osvojeno je i prvo mesto u Srbiji u kategoriji veteranki. Ne manje značajno je i osvajanje trećeg ekipnog mesta na Kupu Grada Beograda i priznanje od strane Planinarskog Saveza Srbije i svih beogradskih klubova. Zahvaljujemo se svim takmičarima kluba, njihovom nesebičnom zalaganju i trudu da klub bude bolji, jači i sve uspešniji. Ove godine smo imali šest mladih ekipa i po jednu seniorsku i veteransku. Nadamo se omasovljenju ekipa za narednu sezonu i još većem uspehu. Godina 2018.godina završena je sa velikim uspehom, ponosom i osmehom na licu za klub „Kukavica“ i naš Grad Leskovac.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare