Kosovska policija uhapsila dvoje ljudi zbog pomaganja Goranu Petroviću

GNJILANE

 

Kosovska policija za region Gnjilane saopštila je danas da je zadržala dve osobe zbog sumnji da su pomagale Goranu Petroviću koji je nedavno ubio suprugu i taštu kod Bujanovca.

Policija da je danas, na osnovu informacija koje je imala o mestu gde se krije Goran Petrovic, dobila je dozvolu od Osnovnog Suda u Gnjilanu da izvrsi pretres kuce Stojanke Ristic (1951)  u selu Mogila ,opstina Klokot, zbog sumnje da se trazeni  tu krije.

On nije nadjen tokom pretresa  , ali je nadjena njegova dokumentacija , što potvrdjuje da se  krio u njenoj kuci.

Kasnije je Stojanka Ristic uhapsena i priznala da je, u saradnji sa Sami Emini   iz Mogile,pomogla  Petrovicauda se krije u njenoj kuci i kasnije pomogla da napusti  selo  i krije na drugom mestu.

Oboje uhapsenih su znali za krivicna dela koje je pocinio Goran Petrovic i , uprkos tome, mu  pomogli da se krije od pravde.

Odlukom javnog tuzioca oboje su  zadrzani na 48 sati i protiv njih  ce biti podneta  prijava za krivicno delo “pomaganje posle izvrsenja krivicno dela ”.

Svaka osoba koja bude pomogla osobama koja su cinili krivicno delo, suocice se sa istim posledicama, upozorava Kosovska policija za region Gnjilane.

Policija poziva gradjane da  i pomognu da uhapse Goran Petrovic jer “on predstavlja opasnost za gradjane  uzimajući u obzir da je počinio  nekoliko krivicnih dela na Kosovu i dvostruko ubistvo u Srbiji”, navodi policija.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare