Rosa Drmonjić ustupila svoj odbornički mandat Predragu Jovanoviću

VRANJE

Predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Rosa Drmonjić svoj odbornički mandat u Skupštini grada Vranja ustupila je kolegi pravniku Predragu Jovanoviću, saopšteno je na zvaničnoj Fejsbuk strani SSP-a.

,,Ovom prilikom želim da poručim, najpre svima koji su nam pružili podršku, da ne želim da učestvujem u radu skupštine ‘pro forme’  jer je evidentno da ovaj saziv neće potrajati. Mišljenja sam da našoj odborničkoj grupi veći doprinos može dati jedan pravnik i advokat, jer i današnja skupština grada pokazuju po kojim sve osnovama i tačkama vlast krši zakon, tako da će se kolega Jovanović pridružiti opoziciji u naporima da se građanima ukaže na sve eventualne nezakonite radnje”, napisala je Drmonjić.

Ona je navela da će joj kao predsednici gradskog odbora Stranke slobode i pravde ovakav potez omogućiti da bude dostupnija građanima i građankama Vranja za sve probleme i ideje za njihovo rešavanje.

,,Borba za naš grad se nastavlja. Ponavljam da su vrata naše stranke otvorena za sve one kojima su ugrožene slobode i koji se bore za pravdu.Naš gradski odbor jača iz dana u dan i verujem da će građani i građanke i na sledećim izborima prepoznati našu potrebu da ovom gradu vratimo dušu, a građanima i građankama dostojanstveno i normalno mesto za život, te da smo rasterećeni potrebom da se otimamo oko funkcija, jer mi za razliku od trenutne vlasti umemo da prepoznamo stručni kadar za određene poslove, funkcije, pa i odborničke mandate”, istakla je Drmonjić.(kraj) DC/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare