Ekološki ustanak odgovara SNS-u

VRANJE

Regionalna informativna agencija JUGpress prenosi saopštenje Ekološkog ustanka koje nam je noćas stiglo.

Poštovani gospodine Milenkoviću, ako opšte mogu da Vas nazovem gospodinom jer vi iz SNS-a ste sve samo ne gospoda.
Na navode Ekološkog ustanka niste odgovorili argumentovano nego napadom na moju ličnost i ugled. Na to smo naviknuti jer svako ko podigne glas protiv vaše nakaradne vlasti je izdajnik, strani plaćenik, narkoman, alkoholičar i ko zna šta još. Da Vas podsetim da su u vašim redovima najveći uzgajivači marihuane u Evropi. Podsećam Vas da su časni policajci otkrili i svedočili o najvećoj plantaži u Evropi- Jovanjici, a da su za proizvodnju i distribuciju označili vašeg istaknutog člana Koluviju, a za organizatora ministra policije Bratislava Gašića, delove BIA i VOA. Čekamo Jovanjicu 2 i 3. Predsednik Aleksandar Vučić je Koluviju javno branio kako nije to ništa jedna tona marihuane i da je to u Nemačkoj legalizovano. Čak je i tu slagao jer je u Nemačkoj predložen zakon o legalizaciji, a ne legalizovano, iako postoje evropske zemlje u kojima jeste legalizovana marihuana, a najčešće u medicinske svrhe.
No, to nije toliko ni važno jer su kumovi Vučiću i najbliži saradnici uglavnom na kokainu, a ni u Vranju ne zaostajete po tome.
Dokle ćete se gospodine Milenkoviću skrivati iza saopštenja SNS, izađite i potpišite saopštenje. Tako bih mogao direktno da tužim Vas za povredu ugleda i časti, a ne Srpsku naprednu stranku gde će opet građani plaćati vaše neosnovane optužbe i laži. Evo ja Vas javno molim i pozivam da izađete sa dokumentom u kome stoji da sam ja Dragan Antić, profesor geografije i savetnik-spoljni saradnik pri ŠU Leskovac osuđivan za proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Pored toga da dokažete da sam konzument istih kao što navodite u sramnom saopštenju. Da se onda pogledamo Vi i ja oči u oči na sudu. Letos smo se pogledali u oči i pozdravili, kao i vaša supruga kada ste mi svoje dete poverili na čuvanje u kampu u Grčkoj. Koliko znam bili ste zadovoljni kako sam brinuo o vašem sinu, a verujem da Vam je i sin to preneo.
Kada je u pitanju Ekološki ustanak u Vranju mi smo itekako zadovoljni rezultatima na izborima jer smo se na političkoj sceni pojavili pre nekoliko meseci. Naši glasači nisu kupljeni, ucenjeni, zastrašeni gubitkom posla, a i ne štampamo listiće i ne ubacujemo u kutije kao što to radite vi. Mi možemo samo biti ponosni jer smo za kratko vreme stekli poverenje velikog broja slobodnih građana koje ne možete uceniti.
Što se tiče Zdravstvenog centra o njegovom propadanju govore radnici ove ustanove i mi smo preneli ono što svi znaju ali ne smeju javno da se oglase.
Dakle, niste odgovorili koliko lekara specijalista medicine rada ima u Zdravstvenom centru. Da li je istina da ostajemo bez njih i da li i na koji način se vrše pregledi za lekarska uverenja. Niste odgovorili i na to da će se Medicina rada pripojiti Opštoj medicini. Da li će od vašeg ulaganja u zdravstvo koristi imati i pacijenti i da neće čekati od 5 ujutru u red da bi se pregledali.
Izbegli ste odgovor zbog čega Zdravstveni centar duguje skoro 350 000 000 dinara i dugovi se uvećavaju.
Pohvale da ste nabavili mamograf u 2023.godini je više za sramotu nego za pohvalu. Mamogeafija se radi decenijama unazad, a naši pacijenti su retko imali priliku da se pregledaju na starom jer više nije radio nego što je radio. Džaba vam novi aparati kada nema ko da radi na njima.
Hvalite se upošljavanjem 273 nova radnika, a ne pominjete da su među njima u najvećem broju administrativni radnici članovi SNS, a samo oko 30 lekara.
Kakvo je stanje u Zdravstvenom centru najbolje znaju pacijenti. Prođite gospodine Milenkoviću gradom, svratite do Doma zdravlja u 5 ujutru na Opštoj medicini pa ih pitajte koliko su zadovoljni vašim ulaganjem u zgrade i aparate.
Sa verom u to da ćete biti čovek sa obrazom, očekujem da izađete sa novim saopštenjem , potvrdite dokumentom tvrdnje vaše stranke i na taj način odgovorite meni ne krijuću se iza stranke, navodi se u saopštenju koje potpisuje Dragan Antić, Ekološki ustanak Vranje.(kraj) saopštenje/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare