Radovi na Trgu revolucije do kraja novembra

LESKOVAC

Na Trgu revolucije u centru Leskovca u toku su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u dužini od 236 metara,  koji podrazumevaju  postavljanje  novih cevovoda umesto azbestnih  cevi.

 

Danas je rečeno da je investicija vredna više od 10 miliona dinara, da se finansira u okviru druge faze KFV projekta i da radovi treba da budu završeni do kraja novembra.

 

 

“Trudili smo se da pokrijemo različite delove grada, naročito lokacije koje su se smatrale kritičnim, tj. gde je prethodnih godina dolazilo do čestih kvarova, pucanja cevi, slabljenja pritiska i drugih problema sa vodosnabdevanjem. Učinili smo i veliki pomak u severnom delu grada gde rešavamo problem vodosnabdevanja naseljenih mesta od Leskovca do Brestovca. Tamo se završavaju radovi na izgradnji 8 kilometara duge mreže, a paralelno s tim u toku su i radovi na rekonstrukciji zapadnog cevodovoda od Vinarca do Podrimca, Belanovca i Milanova. Radovi na vodovodnoj mreži se brzo zaborave ali je činjenica da smo samo u protekle dve godine uradili veliki posao jer su rekonstruisana 23 kilometra vodovodne mreže, u šta smo uložili 3 226 000 evra”, rekao je gradonačelnik Leskovca  Goran Cvetanović prilikom obilaska radova

 

Završetkom radova na Trgu revolucije biće zaokružen ciklus rekonstrukcije vodovodne mreže za ovu godinu, u kojoj su planirani radovi u 14 ulica.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare