Socijaldemokratska stranka Leskovac: Pozivamo Vučića i naprednjake da svoju decu zaposle u fabrikama koje hvali

LESKOVAC

Socijaldemokratska stranka u Leskovcu najoštrije osuđuje licemerstvo i populizam Aleksandra Vučića i njegovih naprednjaka koji poklanjaju medicinsku ooremu, kupljenu našim parama, i to – minimalnim iznosom sredstava koje građani Leskovca izdvajaju za zdravstvo, ali zato ogromnu većinu tih istih sredstava daju tajkunskim firmama koje izvode radove na renoviranju bolnice, izgradnji nezavršenog trga ili izgradnji stadiona, dok Leskovčani na preglede magnetnom rezonancom moraju da idu ili za Niš ili u privatne klinike.
Ujedno ocenjujemo i krajnje neprimerenim reklamiranje otvaranja novih fabrika, poput onih koje su već pobegle ili poput onih u kojima radnici imaju užasne uslove za rad, stalno im se povećavaju norme, a smanjuje radna snaga, što često dovodi do narušavanja njihovog zdravlja, zarade su nikakve, ali su zato subvencije tim investitorima na zavidnom nivou.
Pozivamo sve naprednjake na čelu sa predsednikom države, da svoju decu i članove svojih porodica zaposle u tim fabrikama, pa da vidimo da li će onda imati za skupa odela, satove, luksuzne večere i vina od više hiljada evra.
Još se nismo popravili od „počasti obilaska velikog vođe“, a naš nam lokalni vođa danas prodaje devet gradskih parcela i to – kome? E to kome – to za građane Leskovaca nije važno, jer on i njegovi većnici misle da im je to dedovina pa mogu kome hoće i za koliko hoće da rasprodaju gradsko imanje. Čini nam se da se nekom približava politički kraj, pa rade to što rade. Ali odgovornost – ostaje, navodi se u saopštenju.(kraj)SD/MN

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare