Vlasotince : Otvorena pošta u Stajkovcu

VLASOTINCE

 

Trideset peta stanica u akciji „52 pošte za 52 nedelje” je selo Stajkovce u opštini Vlasotince.

Ovo pitomo mesto, poznato po proizvodnji ranog povrća i dobrih vina, danas je dobilo poštu sa besplatnim internet kutkom, što je posebno obradovalo učenike Osnovne škole „Sveti Sava”, u čijem će prizemlju poslovati pošta.
Kao i ostale poslovnice u akciji otvaranja jedne pošte nedeljno, i ova je zaživela zajedničkim snagama – mesna zajednica Stajkovce ustupila je prostor, opština Vlasotince odobrila sredstva za njegovu adaptaciju, a poštari su ga opremili i računarski povezali, tako da će sve poštanske i platne usluge biti brze, sigurne i jednostavne, najvišeg kvaliteta a najniže cene.

Internet kutak za zitelje sela Stajkovce
Sa željom da se u ovom kraju živi bolje i lepše, da se rađaju deca i da rađaju njive, poštu je Stajkovčanima i meštanima okolnih sela Gložana, Prilepca i Batulovca, što je ukupno oko 3.500 stanovnika, predao Goran Stanojković, direktor Regionalne radne jedinice „Vranje, Leskovac, Prokuplje, Pirot”. „Otvaranjem ove pošte želimo da vam se približimo i učinimo dostupnim sve naše usluge, kao i da olakšamo poslovanje vaših gazdinstava. Posebno bih izdvojio tri usluge koje su namenjene preduzetnicima i proizvođačima – logističke usluge i prevoz robe na paleti, zatim uslugu biznis paket koja podrazumeva preuzimanje pošiljaka na željenoj na adresi u dogovoreno vreme i uručenje narednog dana po vrlo povoljnim cenama, kao i uslugu najjednostavniji izvoz kojom je pojednostavljen postupak izvoza robe vrednosti do 1.000 evra”, rekao je Stanojković.

Otvorena posta u selu Stajkovce
Zoran Todorović, predsednik opštine Vlasotince, čestitao je žiteljima Stajkovca i okoline što su dobili višestruko korisnu i potrebnu poštu. „Sa poštom ćete štedeti svoje vreme i novac. Ovo je dobar potez i sigurno će opravdati podršku koju smo dali kao lokalna samouprava”, rekao je on.
Još jedna pošta na raspolaganju dobra je vest i za privrednike Jablaničkog okruga, jer dobijaju pouzdanog partnera za svoje poslovne aktivnosti, tržišno povezivanje, plasman proizvoda i usluga. Tako su već prvog dana potpisani ugovori o korišćenju usluge biznis paket i kurirskog servisa po promotivnim cenama, i to sa lokalnim preduzetnicima „Bata-plast” i „Markami”.
Osim što ostvaruje profit, Pošta Srbije ističe se i kao socijalno odgovorna kompanija. To dokazuje i akcijom „52 pošte za 52 nedelje”, kojom manjim sredinama obezbeđuje jednako kvalitetan servis kao u varošima i gradovima, jer pošta svuda predstavlja civilizacijsko obeležje.Pod okriljem ove društveno odgovorne akcije, koju je inicirao Milan Krkobabić, dosadašnji direktor Preduzeća a sada ministar u Vladi Republike Srbije, od početka godine je proradilo 35 pošta u selima Srbije.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x