Vranjski SNS o otvaranju poglavlja

VRANJE

 

Gradski odbor SNS  Vranje  saopštio je danas da su  “juče iz Evrope stigle dobre vesti za Srbiju jer su otvorena poglavlja 23 i 24 u procesu pridruživanja Srbije Evropskoj Uniji”.

 

“Vladavina prava i usvajanje evropskih zakona predstavljaće veliki podsticaj za strana ulaganja, što jedino može da garantuje bolji standard građana i veći privredni rast. Teškim radom postigli smo dobre rezultate i brži privredni rast, te smo od siromašne zemlje koja je pre nekoliko godine bila na rubu bankrostva, stigli do jedne od zemalja sa najvećom stopom privrednog rasta u Evropi.

 

Efikasan pravni i pravosudni sistem, samostalno tužilaštvo i nezavisno pravosuđe, vladavina prava u svim oblastima, poštovanje slobode izražavanja i medijskih sloboda su ciljevi na čijim ostvarenjima moramo ubrzano raditi, što će dovesti do otvaranja i drugih poglavlja na putu ka EU.

 

Samo takvom pametnom i mudrom politikom, dobrim i efikasnim ekonomskih merama, i teškim i neophodnim reformama kroz koje smo dobrim delom prošli mogu doneti bolji život građana Srbije.

 

Srpska napredna stranka kako u Republici tako i u Vranju i dalje će naporno raditi na realizaciji evropske agende, promociji i usvajanju evropskih vrednosti i sprovođenju koncepta evropske Srbije kao deo pravnog i političkog poretka Evropske unije. To je budućnost u koju verujemo, i zbog čega je ogromna većima građana dala podršku Srpskoj naprednoj stranci i premijeru Aleksandru Vučiću!, navodi vranjski SNS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare