DSS I DVERI sa Kosova pozvali gradjane da glasaju za njih

KOSOVSKA MITROVICA

Patriotski blok Kosova i Metohije poziva  građane Beograda, Niša, Užica, Jagodine, Vranja, Sremskih Karlovaca i drugih gradova u Srbiji gde se održavaju ponovljeni parlamentarni izbori da zaokruže broj 5 na izbornoj listi.

 

 

 

“Poštovani građani,

 

  1. aprila desila se velika izborna krađa u režiji aktuelnog režima. Međutim, to nije sve. Vlast preko Republičke izborne komisije raznim manipulacijama pokušava da poništi izbornu volju građana Srbije i da Patriotsku koaliciju DSS-DVERI izbaci iz Skupštine Srbije.

Razlog je dvostruki. Prvi, boje se da će u Skupštini Srbije naši poslanici stalno iznositi istinu o kosovskoj izdaji. I drugi, da je naša koalicija glavna prepreka u promeni Ustava Republike Srbije iz kojeg režim želi da izbriše Kosovo i Metohiju.

Uostalom, svi zapadni mediji prenose najavu premijera Srbije da u novom Ustavu nema mesta za Kosovo i Metohiju.

Naše Kosovo danas je u sličnoj opasnosti kao i 1389. godine.

Molimo Vas da nam pomognete da i dalje ostanemo u Srbiji. Da bismo opstali izađite 04. maja na izbore i zakružite broj 5. Tako se odužujete svim svojim precima i čuvate temelj naše duhovnosti i državnosti, a to je Kosovo i Metohija”, navodi se u pozivu koji upućuju pokrajinski odbori DSS i Dveri.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare