SDS: PRETNJE PREDSEDNIKU KOMISIJE, DELE KESE ISPRED BIRAČKOG MESTA

LESKOVAC

 

U Izbornom štabu SDS u Leskovcu JUGpressu je rečeno da aktivisti  SNS  ispred biračkog mesta u Osnovnoj školi“ Kosta Stamenković“ pojedinim gradjanima dele kese sa logom stranke nakon što izadju sa biračkih mesta, za šta poseduju i fotografije koje objavljujemo.

Na biračkom mestu u Medicinskoj školi su predsedniku biračkog odbora,  koji je tu delegiran ispred SDS , upućene pretnje , što je prijavljeno Policijskoj upravi u Leskovcu, rekao je za  JUGpress predsednik Gradskog odbora ove stranke Nenad Zdravković.

On kaže da je predsedniku biračkog odbora pretio direktor jednog javno komunalnog preduzeća.

U Izborno štabu ove stranke kažu i da im gradjani sa terena javljaju da su ispred pojedinih biračkih mesta počeli da se okupljaju aktivisti SNS  a da se  pojedini kandidati za poslanike i dobornike nalaze ne manje od pedeset metara od biračkih mesta.

U ovoj stranci navode i da je u  naselju Bobište kod Leskovca noćas posle ponoći na telefonskim žicama okačen veliki broj predizbornih plakata SNS i SPS i da je to moglo jedino da se uradi uz pomoć mašina sa korpama „Elektrodistribucije“.

U SDS kažu da su meštani Bobišta jutros u svojim  poštanskim sandučićima zatekli predizborni propagandni materijal.

 

Leskovca nepravilnosti 5 Leskovca nepravilnosti 4 Leskovca nepravilnosti 2 Leskovca nepravilnosti 1 Leskovca neparvilnosti 3

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Djurica
Djurica
8 godine pre

Sve je isto samo njega nema.

Vucjak
Vucjak
8 godine pre

Sns je u celom gradu prektsio izbornu tisinu, sramota sta rade

nema nevinih
nema nevinih
8 godine pre
Odgovori  Vucjak

SPS direktori naredjivali zaposlenima da ih glasaju, njihovi predsednici birackih odbora vrse pritisak na birackim mestima i lazu kako su sprovedene investicije njihova zasluga. Doktor iz SDS sacekuje glasace na izbornom mestu(biblioteka).

vampiri u medju nama
vampiri u medju nama
8 godine pre

Jeste, a na biblioteku nalepnice DS! A po ulazi se šunjkao noćas licno kandidat DS. jbt, infarkt da me strefi pomislih vampir, ne smem u svoj ulaz da se krećem od stanara drugih ulica kvarta.