ZAMENIK PREDSEDNIKA OPŠTINE PRETIO POVERENIKU SNS

LEBANE

 

Zanenik predsednika opštine Lebane Marko Miljković Marko zvani Paljko, linače kadar SPS,pretio povereniku SNS Lebane Goranu Joviću i njegovoj porodici preko Ivana Bogdanovića kandidata za odbornika SNS I Nebojše Pejković ,  kandidata za odbirnika SNS, rečeno je jugpressu u lebanskom odboru naprednjaka u kome za miljkovića tvrde da je  “lice sklono tučama i nasilju”.

 

Kada je uz svedočenje Bogdanovića i Pejkovića  Jović podneo u policijsku stanicu u Lebanu  krivičnu prijavu protiv Miljkovića policija u roku od par sati naložila Joviću,Bogdanoviću i Pejkoviću da predaju oružje , navode u SNS u Lebanu i dodaju da Joviću još nije vraćeno oružje koje mu je oduzeto pre pet  godina i koje treba ovih dana da se vrati zbog oslobadjajuće presude a da Bogdanović ne poseduje nikakvo oružje.

 

U ovoj stranci tvrde da su večeras u stanicu policije u Bošnjacu,  na informativni razgovor, privedeni   kandidat za odbornika Goran Lazarević i još jedan simpatizer SNS-a  po nalogu načelnika PS Lebane.

“Ne razumemo razlog ovakvog ponašanja PS Lebane odnosno PU Leskovac i nije nam jasno zašto posle pretnji Miljković nije zadržan u policiji . A samo dan pre toga učestvovao u tuči u kafani u centru Lebana. Umesto toga policija u 23  h privode ljudi iz SNS”, navode u ovoj stranci..

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare