10. Sajam mentalnog zdravlja u ponedeljak u dvorištu Univerziteta

NIŠ

 Sajam mentalnog zdravlja, koje Psihološko savetovalište za studente Studentskog kulturnog centra Niš organizuje po jubilarni 10. put, održaće se u ponedeljak u Dvorištu Univerziteta od 16 do 19 sati. Na sedam štandova volonteri Savetovališta predstviće posetiocima termin „Samoopažanje“ iz različitih uglova i kroz brojne interaktivne radionice.

                    Tema jubilarnog sajma je Samoopažanje, a organizatori veruju da će ona biti i zanimljiva i korisna svima koji dođu, jer će im pomoći da bolje upoznaju principe opažanja i samoopažanja.

                      „Tema je svima nama poznata i bliska, jer je tema sa kojom se susrećemo svakog dana. Verujem da se svako od nas zapitao kako nas drugi ljudi vide, kako i zašto se baš na taj način predstavljamo u određenim situacijama, da li smo ostavili dobar utisak, kakvo je mišljenje neko stekao prilikom upoznavanja sa nama“, navode u Savetovalištu i dodaju da je preko 20  volontera  pripremilo kreativne i interaktivne radionice vezane za ovu temu, sa ciljem da na drugačiji način saznaju kako opažamo i kako nas opažaju.

                        Na sajmu će biti sedam štandova: Samoopažanje, Samoprezentovanje, Lažno predstavljanje, Stid i projekcija, Greške u opažanju, Istraži druge – upoznaj sebe.

                      „ Naši dragi gosti iz NURDOR-a imaće promociju edukacije novih volontera i svoje organizacije“, dodaju u Savetovalištu.

                      Sajam će svojim prisustvom podržati i predstavnici Filozofskog fakulteta u Nišu, Filozofskog fakulteta u Bjeljini, Saveza studenata u Nišu i njihova predsednica Ivana Petković, predstavnici Studentkog kulturnog centra Niš kao i brojni gosti koji  volonterima pružaju veliku podršku tokom svih ovih godina.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare