putlocker movies

film izle www.kalitetv.info

Festival različitosti medju srednjoškolcima

LESKOVAC

Unije parlamenata leskovačkih srednjoškolaca organizovala je na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra Festival različitosti.

Potpredsednica Unije Milica Bogdanović, kaže da je ovaj festival namenjen promociji institucija formalnih i neformalnih organizacija, kao i aktivista koji se bave promocijom ljudskih prava i zaštitom ravnopravnosti.
„Sam festival je namenjen učenicima, ali i svim ostalim građanima. Oni će imati priliku, da pored audio i video informacija, uživo postavljaju pitanja organizatorima. Ovaj festival se radi kroz projekat „MUSUS u akciji“ – Mreža učeničkih saveta/unija Srbije u borbi protiv diskriminacije, radikalizma i nasilja mladih u zajednici“, koji sprovodi „Edukacioni centar“ Leskovac, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije”.
Bogdanović je napomenula da su podršku ovoj akciju pružili i Kancelarija za mlade, Udruženje „Sinergija“, Dnevni boravak „Duga“, Udruženje paraplegičara i distrofičara i volonteri „Edukacionog centra“.

Ostavite komentar

1 Komentar na "Festival različitosti medju srednjoškolcima"

avatar
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Mirjana
Gost
Mirjana

Čekajte malo, neko već godinama opasno laže po portalima. Veliki umovi iz Edukacionog centra se hvale da ne kradu državu Srbiju već strane donatore, a ovde vidim da ih finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.