Festival različitosti medju srednjoškolcima

1 komentar

LESKOVAC

Unije parlamenata leskovačkih srednjoškolaca organizovala je na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra Festival različitosti.

Potpredsednica Unije Milica Bogdanović, kaže da je ovaj festival namenjen promociji institucija formalnih i neformalnih organizacija, kao i aktivista koji se bave promocijom ljudskih prava i zaštitom ravnopravnosti.
„Sam festival je namenjen učenicima, ali i svim ostalim građanima. Oni će imati priliku, da pored audio i video informacija, uživo postavljaju pitanja organizatorima. Ovaj festival se radi kroz projekat „MUSUS u akciji“ – Mreža učeničkih saveta/unija Srbije u borbi protiv diskriminacije, radikalizma i nasilja mladih u zajednici“, koji sprovodi „Edukacioni centar“ Leskovac, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije”.
Bogdanović je napomenula da su podršku ovoj akciju pružili i Kancelarija za mlade, Udruženje „Sinergija“, Dnevni boravak „Duga“, Udruženje paraplegičara i distrofičara i volonteri „Edukacionog centra“.

Ostavite komentar

1 Komentar na "Festival različitosti medju srednjoškolcima"

Obavesti me o
avatar
Sortiraj:   Najnoviji | Najstariji | Najviše glasova
Mirjana
Gost
Mirjana

Čekajte malo, neko već godinama opasno laže po portalima. Veliki umovi iz Edukacionog centra se hvale da ne kradu državu Srbiju već strane donatore, a ovde vidim da ih finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

wpDiscuz