Zoran Jović, novi- stari direktor Centra za socijalni rad

NIŠ

Zoran Jović će i dalje ostati na čelu Centra za socijalni rad „Sveti Sava“ u Nišu, dodluka je članova Odbora za imenovanje koje je doneta na današnjoj sednici. To je istovremeno bila i najvažnija tačka dnevnog reda, a odlučivalo se još i o imenovanju članova upravnih i školskih odbora.

 Prema rečima  Ivana Jovanovića, predsednika Odbora za imenovanje,    Upravni odbor Centra za socijalni rad „Sveti Sava“ u Nišu je raspisao konkurs na koji se javio samo jedan kandidat, Zoran Jović. Upravni odbor je dostavio  Odboru za imenovanje listu kandidata i svu  propratnu dokumentaciju kao i program rada ali i mišljenje o Joviću.

                       „Odbor za imenovanje je jednogalsno usvojio predlog i kandidata Zorana Jovića za direktora Centra. Predlog se prosležuje Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i kada  iz ministarstva stigne odgovor, to može da bude ili negativno ili pozitivno mišljenje, ta tačka će se naći na sednici Skupštine grada Niša i tada će Zoran Jović biti imenovan za direktora Centra za socijalni rad“, kaže Ivan Jovanović.

                      Jović je do sada bio u statusu v.d. direktora Centra za socijalni rad, a pre toga je bio direktor ove ustanove.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare