Zona ,,JUG”: ,,Rosuljci” čuvaju čelnu poziciju

VLASOTINCE


Fudbaleri Vlasine posle turbolentne jeseni i ne baš ubedljivog početka u prolećnoj sezoni, posle ,,poklona” koji je stigao od, do tada, vodeće Pčinje iz Trgovišta ništa ne prepuštaju slučaju i čvrsto čuvaju čelnu poziciju u zoni ,,Jug”.

U meču sa domaćim Tanaskom Rajićem u Pirotu dominirali su igrom u toku čitavog susreta i tako stigli do nove pobede od 1.3. Mnogi veruju da će se vlasotinački zonaš od jeseni naći u društvu srpskoligaških ekipa ,,Istoka”, mada klupsko rukovodstvo ne misli tako, već smatraju da se sa mnogo obzira mora ulaziti u svaki naredni meč ukoliko se želi šampionska titula.
I drugi zonaš sa teritorije opštine Vlasotince došao je do nova tri boda. Fudbaleri Budućnosti na svojoj ,,Dubravi” uspeli su da sa 4:2 savladaju pirotsko Jedinstvo i tako stignu već sada u u luku spasa.
Na gostovanju u Medoševcu Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja poraženo je sa 2:1 od domaće ekipe Mladosti, dok su fudbaleri leskovačke Sloge stigli do jednog boda igrajući nerešeno 2:2 sa Vranjskom banjom, a bod su sa gostovanja kući doneli fudbaleri Puste reke igrajući 1:1 sa ekipom Mladosti u Bosilegradu.
U Medveđi malobrojni gledaoci videli su čak sedam pogodaka u meču između domaće Jablanice i Pčinje koje završen pobedom gostiju od 3:4.
Rezultati 25.kola: Budućnost – Jedinstvo (P) 4:2, Tanasko rajić -Vlasina 1:3, Mladost (M) – Jedinstvo (GS) 2:1, Vranjska banja – Sloga 2:2, OFK Niš – MOrava 3:1, Mladost (B) – Pčinja 1:1, Jablanica – Pčinja 3:4, Brzi brod – Balkanski 1:3.
U 26. kolu, koje je na programu sledećeg vikenda, sastaju se: Vlasina – Budućnost, Jedinstvo (GS) – Brzi brod, Balkanski – Jablanica, Pčinja – Mladost (B), Pusta reka – Tanasko Rajić, Jedinstvo (P) – OFK Niš, Morava – Vranjska banja, Sloga – Mladost (M).
Sve utakmice igraju se od 16,30 časova, osim meča u Pirotu između Jedinstva i OFK Niš, koji se igra u nedelju i počinje od 16,30 časova.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare