Znak SNS na kanapu kojim je pričvršćena cerada na zgradi pored pozorišta

VRANJE

Kanap kojim je pričvršćena cerada na zgradi pored novog Pozorišta sav je u znaku Srpske napredne stranke

U Vranju je u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sinoć otvarena renovirana zgrada Pozorišta „Bora Stanković, koja je pre više od sedam godina stradala u katastrofalnom požaru.

Užurbano su obavljane poslednje pripreme pred ovaj svečani čin u zgradi, ali i van nje i pored nje.

O tome se već danima govori u Vranju, a posebno o fasadi prekrivenoj odslikanom mušemom na objektu pored ovog značajnog kulturnog zdanja.

Reč je o fasadi zgrade starog Hotela „Vranje“ koja je dosta riunirana i koja , pored objekta novog pozorišta, zaista ne izgleda lepo.

Ali ono što je, takođe, izazvalo veliku pažnju brojnih Vranjanaca je kanap kojim je učvršćena ova cerada ili kako je ovde građani nazivaju mušema.

On je ceo ukrašen znakom Srpske napredne stranke.

Mnogi ne mogu da veruju da vlast ide dotle i pitaju se kome je ova genijalna ideja pala na pamet, tim pre što su za izgradnju novog pozorišta, a možda i ove mušeme, utrošene pare svih građana Srbije, a ne stranke koja je na vlasti.

Da li će sa odlaskom Vučića iz Vranja otići i ova mušema znaće se uskoro. Mnogi kažu da predstavnici vlasti ovu ceradu, po potrebi, premeštaju iz grada u grad, kako bi se ulepšela stvaranost.

To ćemo saznati već ovih dana.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare