Zlatni momci Vranja kod gradonačelnika

VRANJE

Članove KK ,,Panteri“, pionirske selekcije FK ,,Dinamo“ i šahistu Petra Simića, koji su na Međudržavnom prvenstvu sportskih igara mladih održanom u Splitu osvojili zlatne medalje primio je gradonačelnik Vranja, dr Slobodan  Milenković.

,, U Splitu ste od 900 takmičara iz Hrvatske , Bosne i Hercegovine i Srbije pokazali da ste najbolji. Vratili ste se sa zlatnim medaljama na čemu vam čestitam. Uspeh je tim pre veći ako se zna da je u predkvalifikacijama učestvovalo oko 250.000 mladih. Vi ste ponos ovog grada  i Srbije“, rekao je gradonačelnik.

Predsednik Saveza za školski sport, Miroslav Spasić je podsetio da mladi sportisti iz Vranja treću godinu uzastopno učestvuju na igrama u Splitu, i da su do sada dva puta bili najbolji.

On se zahvalio gradskom rukovodstvu na stalnoj podršci koju pružaju u cilju razvoja školskog sporta.

Nemanja Ristić iz KK ,,Panteri“, Aleksandar Milenković, kapiten pionirske selekcije FK ,,Dinamo“ i šahista Petar Spasić su rekli da iako je putovanje za Split na Međudržavno prvenstvo sportskih igara mladih trajalo 22 sata, uloženi rad i želja da se uspe, bili presudni za osvajanje zlatnih medalja.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare