Živojin Stefanović: Ne volim proteste

LESKOVAC

Živojin Stefanović (Socijalistička partija Srbije) kaže za JUGpress da je slučajno prošao centrom Leskovca u trenutku kada su održavani protesti i dodao da je preživeo blokade ulica i sabraćajnica 90-ih godina.

„Ja ulicu na ovakav način ne podnosim i ne shvatam. Ako treba nešto da se rešava tu su institucije sistema, 3. aprila su izbori, prema tome, papir i olovku u ruke i zaokružite onog koga želite. Blokada i ulica nikad nikom ništa nisu dobro donele. Ja sam primer za to. Meni je ulica palila kuću, a od toga nemaju vajde ni oni ni ja. Opet smo došli na isto, i ja i oni na ulici!

Zato treba ulicu izbrisati i da institucije sistema rade svoj posao i da odgovaraju za ono što se dešava u zemlji. Građani svakako treba da izraze svoje nezadovoljstvo, ali primereno. Imaju i trg i tako dalje, a 90-ih godina smo mi kod Gradskog stadiona odredili plato za te namene, jer tamo može da se okupi do 25.000 ljudi. Ali, Leskovčani su želeli u centar grada. Ponavljam, blokada nikad nikom nije dobro donela, a zakoni moraju da se poštuju. Ako je zakon loš, promenimo ga u republičkom parlamentu, lokalnom… Svaka čast Leskovčanima koji su došli, ali šta su ovim dobili?“

Na pitanje da li je zakon isti i kada ste na vlasti i kada ste opozicija, Stefanović je rekao da zakon treba da bude isti za sve, ali da je druga stvar to što neko hoće da zloupotrebi i krši zakon.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Ivan
Ivan
2 godine pre

Bilo bi lepo, ali institucije su uništene…samo 1 odlučuje…bolest je zavladala…jednoumlje…

Bruka od dede
Bruka od dede
2 godine pre

Ni mi tebe, Žiko, ne volimo. Tačnije – mnogi te ne vole. U svoje ime mogu da kažem da te prezirem. Da više cenim nekog crva iz jabuke. Ti si sramota za naš grad,obrukao si ga, degradirao. Isti si kao tvoj “mladji brat” Mesko.

Иван strukovni medicinski radiolog
Иван strukovni medicinski radiolog
2 godine pre

Да ли имаш стида и срама да се јављаш.Осврни се назад и погледај своја дела.

Potop
Potop
2 godine pre

Pregazilo te je vreme a u svoje da nisi brljao nebi nadrljao.Tako će proći i ovi sadašnji.Pa Aca Đurović iz Bobište je primljen u SPS i napredovao da bi danas bio predsednik te iste stranke u kojoj si ti bio predsednik tako što je Koštunici kada je došao u Leskovac sipao farbu na glavu.Što znači da za 30 godina nismo mrdnuli sa mrtve tačke.Ova će država da propadne jer ima pokvaren narod odnosno većinu.