Živković: Boško Ničić na građane, koji se bore protiv kamenoloma, poslao MMA tim iz Leskovca, policija ne reaguje

ZAJEČAR-LESKOVAC

“Preko dve godine se meštani sela Mali Izvor bore protiv vlasti grada Zaječara da donese odluku o otvaranju kamenoloma koji će doneti njihovo iseljenje i zagađenje okoline, ali Boško Ničić izgleda smatra da je, od kad je prodao izbornu volju Zaječaraca Vučiću, jači od naroda i može samostalno da odlučuje o njihovoj sudbini, pa je sazvao svoje odbornike da odluku o kamenolomu i izglasaju” izjavila je nardodna poslanica Stranke slobode i pravde Irena Živković koja je bila na licu mesta incidenta kada je privatno obezbeđenje sorečavalo građane Zaječara da, kako kaže, “uđu u svoju Opštinu”.

“Kao narodni poslanik, uz još nekoliko poslanika i odbornika grada Zaječara i Bora, bila sam da podržim meštane sela Mali Izvor u njihovoj borbi za osnovna ljudska prava i bila svedok bahatosti ove vlasti koja je na narod, koji je došao u svoju zgradu svoje Skupštine svog grada, poslala privatno obezbeđenje Boška Ničića” dodaje Živković.

Prema njenim rečima, lica, koja su sprečavala građane Zaječara da uđu u svoju Skupštinu i protiv kojih policija nije smela da reaguje, su MMA “Animal team” iz Leskovca. 

“Po kom osnovu ova lica borave u zgradi Skupštine grada Zaječara. 
Od koga policija prima naređenje da ne sme da štiti građane Srbije? Od koga policija prima naređenje da se stavlja na stranu batinaša Boška Ničića” upitala je Živković o zaključila: 

“Koliko god da ste, Aleksandre Vučiću, od Srbije napravili ličnu prćiju u kojoj ne važe ni zakoni ni institucije, verujte mi da niste jači od naroda koji je danas, uverila sam se, bio spreman na sve da odbrani svoj dom i svoju zemlju i šta god bude moralo da se uradi uradićemo da stanemo uz njih. Odbijamo da vas se bojimo”, navela je Živković. (kraj) SSP/LJS 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare